DOĞANIN İÇİNDE HARİKA BİR MOLA VERMEK İSTER MİSİNİZ?

16 Mart 2022 Saat: 12:04
DOĞANIN İÇİNDE HARİKA BİR MOLA VERMEK İSTER MİSİNİZ?
Kocaeli’nin en sevilen bölgelerinden biri olan, Kartepe Panorama Suites’te sevdiklerinizle birlikte dinlenmek,yenilenmek,huzur dolu bir tatil geçirmek istemez misiniz?

Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle doğanın içinde sizlere benzersiz bir tatil deneyimi yaşatmak için muhteşem bir yer keşfettik.

Huzurun ve kalitenin bir standart haline geldiği Kartepe Panorama Suites’te kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir tatile hazır mısınız?

Günlük yaşamın temposundan uzaklaşıp doğanın kalbinde bir mola vereceksiniz.

Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip doğasıyla Kartepe Panorama Suites sizlere eşşiz bir tatil deneyimi sunuyor.İster tek başınıza,ister ailenizle,ister arkadaşlarınızla keyif ve huzur dolu bir tatil geçirmeniz için tam aradığınız bir yer.

Şimdi hep birlikte bu muhteşem tatil yerini yakından tanıyalım.

İşte Kartepe Panorama Suites yetkilisi ile yaptığımız röportajdan yansıyanlar.

Kartepe Panorama Suites’i tercih eden vatandaşlarımızı neler bekliyor?

Kartepe Panorama Suites, her zevke uygun, farklı konsepte sahip modern odalarıyla doğanın kalbinde sevdiklerinizle tatil yapmanın keyni sunuyor. Her mevsim farklı renge bürünen, ormanın içinde, kuşların cıvıltılarına, doğanın sesine eşlik edeceğiniz, keyii, özel ve unutulmaz anlar yaşamaya hazır olun. Sevdiklerinizle doğanın şahitliğinde yepyeni anılar biriktirmenin tam zamanı! A’la Carte Restoranı’mızda sunduğumuz lezzetlerimiz ve açık havuzlarımız ve jakuzili odalarımızla, yüksek standartlara sahip alanlarımızla size konforlu bir ortam sağlıyoruz. Kartepe Panaroma Suites, Kartepenin sakin atmosferi ve her mevsim ayrı güzelliğe sahip doğası ile günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler ve güne taze bir nefesle başlamak isteyenler için konforlu bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Peki vatandaşlar bu muhteşem tesise nasıl ulaşabilir?

Kocaeli ve çevre illerinden,özellikle İstanbul olmak üzere bir çok müşterimizi keyifle ağırladık.

Tesisimizin açık adresi Derbent,Bahçe sk. No:7 Kartepe/Kocaeli olarak geçmekte.

Kocaeli’yi bilenler için Acısu Işıklarına 10 dakikalık bir mesafede yer alıyoruz.

Ulaşımda sorun yaşayan vatandaşlarımızın Resepsiyon görevlisi arkadaşlarımızla iletişime geçmesi halinde arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. 0542 537 4100

www.kartepepanoramasuites.com

Odalarınızın özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Kartepe Kayak Merkezine 4,3 km mesafede bulunan Butik Otelimizde; 2-4 kişilik, havuzlu ve özel tasarıma sahip Dağ Evlerimiz, 4 adet Butik Otel odamız (Deluxe-jakuzili, Suit, Standart) bulunmaktadır.

Dağ evlerimiz klima sistemi ve soba şömineyle, Butik Otel odalarımız ise kalorifer sistemi ve klima ile ısıtılmaktadır.

Konaklama tesisine giriş saatlerimiz 14:00, çıkış saatlerimiz 12:00'dir. Kahvaltı saati 09:00-11:00, akşam yemeği servisi 21:00’a kadardır.

Fiyatlarımıza kahvaltı, şömine soba için odun, ilk girişlerde minibar içerisinde bulunan meşrubatlar, odaların ve dağ evlerinin içerisinde bulunan buklet malzemeleri (sallama çay, demlik poşet çay, bitki çayı, kahve ve Türk kahvesi ) dâhildir.

Dağ evlerimizin kendi mutfakları mevcuttur. A'la Carte restoranımız olan Chef’s Table’dan ücreti dâhilinde faydalanabilirsiniz.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız