Canınız Sağ olsun Çocuklar Bir daha ki Sefere

27 Eylül 2018 Saat: 22:41
Canınız Sağ olsun Çocuklar Bir daha ki Sefere
Alnınızdan öpüyoruz: 3-2

Kocaelispor, Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda 1.Lig ekiplerinden Giresunspor’a, 2-0 geriye düştüğü ve uzatmalara giden maçta 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti ancak Kocaelisporlu futbolcuların gösterdiği müthiş mücadele takdir topladı.

Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan maçta 30’a yakın yeşil siyahlı taraftar da takımlarını bu uzak deplasmanda desteklemek için tribündeki yerini aldı. Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkarken, kalede Can Emre Yücel, savunmada Fatih Adıgüzel, Onur Öztonga, Kemal Can Aydemir, Kadir Öge, orta sahada K.Kerem Yıldırım, B.Kerem Yıldırım, Mert Yavuz, Gökdeniz Bayrakdar, Celil Çelik, en ileri uçta ise Rıza Altıntaş ilk 11’i ile çıktı. 

İLK YARIDA KONTROL BİZDEYDİ AMA GOLÜ YEDİK 
Temsilcimiz Kocaelispor, güçlü rakibi karşısında oldukça istekliydi. Rakibi hücum alanında karşılayan Kocaelispor, önde yaptığı preslerle etkili oldu.  İlk yarıda hücumda da etkili bir pas oyunu oynayan, özellikle ikiye birlerle rakip alanda pozisyonlar bulmaya çalışan yeşil siyahlı temsilcimiz oyun kontrolünü elinde tutarken, Gökdeniz ve Rıza ile bulduğu şutlardan sonuç alamadı. 29.dakikada ilk kez etkili gelen Giresunspor’da sol taraftan Said Azza’nın ortasına Kemal Can’ın arkasından gelerek kafa vuran Nijeryalı Abiola Dauda takımını öne geçirdi 1-0. 44’te ise Dauda iki kez Can Emre ile karşı karşıya kaldı, ikisinde de Can Emre müthiş çıkardı. 

mangrfgset.jpg

PENALTIDAN İKİNCİ GOLÜ YEDİK
İlk yarı 1-0 ev sahibi takım üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarının başında ev sahibi Giresunspor kontrolü eline aldı. 51’de Onur Öztonga hücuma çıkmak isterken topu kaybetti, meşin yuvarlağı alan Muhammed’in vuruşunda kaleci Can Emre Yücel müthiş çıkardı. Bu pozisyondan bir dakika sonra ise Onur Öztonga rakibini ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın başına geçen Muhammed Ildız topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ
Yediği  golden sonra iki hamle birden yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Burak Süleyman ve Sefa Narin’i oyuna sürdü. Bu hamlenin ardından oyun kontrolünü tekrar eline alan Kocaelispor, 62.dakikada Rıza-Sefa-Burak Süleyman üçlüsünün müthiş paslaşmalarının ardından Süleyman’ın muhteşem plase vuruşuyla farkı bire indirdi 2-1. 65’te savunmanın hatasını değerlendiren Rıza’nın presiyle bomboş pozisyonda topu önünde bulan Sefa, topu dışarı attı. 85’te ise orta alanda yaptığı presle topu kapan Burak Süleyman’ın müthiş ara pasına hareketlenen, oyuna sonradan dahil olan Hamza, aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi 2-0’dan skoru 2-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelede 15’er dakikalık iki uzatma devresine gidildi. 

CANINIZ SAĞOLSUN
İlk uzatma devresinde iki takım da karşılıklı pozisyonlar bulurken, bu pozisyonlardan sonuç çıkmadı. İkinci uzatma devresinde ise Giresunspor golü buldu. Ev sahibi ekip 108.dakikada Said Azza’nın kaydettiği golle skoru 3-2 yaptı. Uzatma devrelerinin son dakikasında Burak ve Sefa ile iki net pozisyon yakalayan Kocaelispor, golü bulamayınca mücadeleden Giresunspor 3-2 galip ayrıldı ve tur atlayan takım oldu. Mücadelesi alkış toplayan Kocaelispor, pazartesi günü 3.Lig 3.Grup 5.hafta maçında sahasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR 
9’ Giresunspor’da Ozan Can Kökçü’nün sağdan ortasına Fatih Atik müsait pozisyonda dokunamadı. 
18’ Gökdeniz Bayrakdar uzaklardan şansını denedi ancak top çok üstten auta çıktı. 
22’ Gökdeniz’in ceza sahasından yaptığı cılız vuruş kalecide kaldı.
29’ GOL Giresunspor etkili geldi. Yeşil beyazlılar soldan yapılan ortaya iyi bir kafa vuruşu yapan Dauda Kemal’in arkasından topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi 1-0.
32’ Güzel ikiye birlerle ceza alanına giren Rıza Altıntaş’ın şutu kalecide kaldı. 
44’ Giresunspor atağında Dauda üst üste iki kez ceza alanında topla buluştu, ikisinde de Kocaelispor kalecisi Can Emre Yücel net pozisyonlarda topu uzaklaştırmayı başardı.
49’ Kadir Öge’nin sağ kanattan yaptığı ortada Kemal’in vurduğu vole üstten auta çıktı. 
51’ Onur Öztonga’nın savunmadan çıkarken kaybettiği topta meşin yuvarlağı alan Muhammed’in vuruşunu Can Emre Yücel çok güzel çıkardı. 
52’ Onur Öztonga ceza alanı içinde rakibini düşürünce, hakem penaltı kararı verdi. 
53’ GOL Penaltıda beyaz noktanın başına geçen Muhammed, Giresunspor adına farkı ikiye çıkaran golü kaydetti 2-0. 
60’ K.Kerem Yıldırım, uzaktan kaleyi düşündü, güzel vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı. 
62’ GOOOOOOOOOOOOOOL Kocaelispor atağında Rıza ile oyuna sonrada dahil olan Sefa ve Burak Süleyman müthiş üçgen kurarken, Sefa’nın pasında müthiş bir plase vuruş yapan Burak Süleyman skoru 2-1 yaptı. 
67’ Giresun savunmasına baskı yapan Rıza, topu Sefa’ya kazandırdı, Sefa’nın bomboş pozisyonda yaptığı vuruş yandan auta çıktı. Kocaelispor beraberlik şansını kaçırdı. 
79’ Giresunspor’da Said Azza, müsait pozisyonda topu auta gönderdi.
80’ Said Azza’nın şutunu Can Emre müthiş çıkardı.
83’ Rakip ceza sahası içinde pres yapan Kadir Öge topla buluştu, vuruşunda savunma topu kornere gönderdi. 
85’  GOOOOOOOOOOOL Kocaelispor’da orta sahada presle topu kazanan Burak Süleyman, topu ara pasla Hamza’ya ulaştırdı. Hamza müthiş aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kocelispor 2-0’dan durumu 2-2’ye getirdi. 
90’ Mücadelenin normal süresi 2-2 sona erdi, uzatma dakikalarına gidildi. 
93’ Giresunspor’da Muhammet Reis’in kafa vuruşu üstten auta çıktı.
97’ Fatih Adıgüzel’in sağ kanattan yaptığı ortaya kafa vuruşu yapan Mert’in şutu dışarı gitti.
108’ Giresunspor, Said Azza’nın attığı golle 3-2 öne geçti. 
120’ Kocaelispor’da önce Burak Süleyman, ardından ise Sefa net pozisyonlardan yararlanamadı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız