BAŞSİAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU!

9 Şubat 2019 Saat: 14:14
BAŞSİAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU!
Başarılı İş İnsanları Derneğ üyeler, her ayın lk Cumartes günü düzenlenen ve geleneksel hale gelen kahvaltı toplantısında br araya geld. Toplantıya katılım yoğun oldu

Başarılı İş İnsanları Derneği (BAŞSİAD) üyeleri, Sanayi Mahallesi Fırat Sokak adresinde bulunan dernek binasında düzenlenen geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi. Gerçekleşen Toplantıya BAŞSİAD Başkanı Barış Arat’ın yanı sıra BAŞSİAD üyeleri ve misafirler katıldı. 

BAŞSİAD BİGEM Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat şu ifadeleri kullandı; "BAŞSİAD ailesi kahvaltımıza hoş geldiniz. Kahvaltılarımız sizleri birbirinize yakınlaştırıp bu aile ortamını geliştirmek için yaptığımız bir organizasyon. Çok fazla organizasyon ile bir araya geliyoruz fakat birbirimizi tanımıyoruz. Demek ki doğru eli sıkmıyoruz. Burada  en çok siz konuşmalı ve varlık göstermelisiniz. 

VARLIĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Dışarıdan BAŞSİAD için aldığımız tepkiler çok gurur verici. Biz bir aileyiz ve bu ailenin temelinde ticaret olmalı. Bizim network ağımız BAŞSİAD. Bunu en iyi şekilde kullanmalıyız. Varlığımıza sahip çıkalım. Birbirimizin elini sıkmayı unutmayalım.

VİZYON TOPLANTISI 20 ŞUBAT’TA

Ayrıca 20 Şubat tarihinde “Vizyon toplantısı” adında BAŞSİAD üyelere açık olarak gerçekleştirilecek toplantıya katılımın önemli olduğundan bahseden Arat, “Derneğin yaşam standartlarını belirleyecek bir toplantı olacak. Birlikte gelecek vizyonumuzu konuşacağız.

BAŞSİAD üyeler kahvaltıda buluştu! https://kocaelfkr.com/haberler/gundem/bassad-uyeler-kahvaltda-bulustu-/26429 3/6 KALDER ÜYESİ OLDUĞUMUZ TEK KURULUŞ Sözlerine devam eden Arat,  Kalder (Türkiye Kalite Derneği) yönetim kurulu üyesi olduğunu söyleyerek “Kocaeli’de Kalder’i tanıtmak anlamında BAŞSİAD’a büyük görev düşüyor. Tek üye olduğumuz kuruluş Kalder. Kalder Kocaeli şubesinin kurulması  için çalışmalar yapacağız, bu fikre sahip çıkacağınızı umuyor ve desteklerinizi bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız