Başkanlar Kurulu çalıştayı Antalya’da yapıldı

15 Ekim 2018 Saat: 16:16
Başkanlar Kurulu çalıştayı Antalya’da yapıldı
Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile sponsorların desteğiyle Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Başkanlar Kurulu çalışmayı önceki gün yapıldı.

Antalya Side’de Sueno Hotel toplantı salonunda kahvaltı sonrasında başlayan çalıştay yaklaşık 2 saat sürdü. Çalıştayı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail yıldırım; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de başından sonuna kadar takip etti. Sunuculuğunu eski hakemlerden Özdilek Kırbaş’ın yaptığı çalıştayda Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, böylesi programlara verilen desteğin geleceğe yönelik yatırımlar olduğunun altını çizdi. 
Karaosmanoğlu,  amatör spora desteğin çok önemli kazanımları olduğuna belirterek,  gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardığını, zeki ve çevik birerler olarak hayata hazırladığını söyledi. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, organizasyona yönelik eleştirilere çok kısa ve net yanıt verdi, “Hiç kimse bizim bu tür organizasyonların içinde olmamızı engelleyemez. Çok doğru bir iş yapıyoruz. Ayrıca organizasyon için amatör spor kulüpleri federasyonumuzu da içtenlikle kutluyorum”dedi. Karaosmanoğlu Türkiye’de model olma yolunda ilerlediklerini, spora yapılan yatırımlarım bunların ispatı olduğunu söyledi. İlimizde Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği görevi yaptıktan sonra Antalya valiliğine atanan Münir Karaloğlu, Kocaeli’nin spor kenti olduğuna vurgu yaparak, organizasyon için ASKF yönetimini kutladı. 
Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ali Bilgi, konuşmasında yeni projeden söz etti. Büyükşehir Belediyesi, ASKF ve Gençlik Hizmetleri’nin ortak projesiyle kulüplere maddi destek sağlanacağını söyleyen Bilgi, “Lisanslı sporcu sayısı, başarı ve faaliyet gösterdiği branş sayıları baz alınarak kulüplere puan vereceğiz. Puan sayısına paralel maddi katkı sağlayacağız.  Amatör spor federasyonumuz bu konuyla ilgili bir hazırlık yaptı. Yakında detayların açıklayacağız. Geçmişte her kulübe eşit maddi katkı veriliyordu ardık bu durum değişecek, daha çok üreten, başarı gösteren daha fazla katkı alacak ” dedi. Çalıştayın ardından 5’nci başkanlar Kurulu anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı. 3 gün süreli çalıştay bugün noktalanıyor. 600 kişilik amatör spor ailesi öğlen saatlerinde otelden ayrılıp kente dönecek.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız