Başkan Kocaman ve vekil Işık'tan taziye ve bayram ziyaretleri

4 Mayıs 2022 Saat: 22:31
Başkan Kocaman ve vekil Işık'tan taziye ve bayram ziyaretleri
Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kartepeli şehidimiz Fatih Karagöz ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kartepe'nin sevilen isimlerinden iş adamı Cemal Halil'in ailelerini ziyaret ettiler.

  Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Belediyesi Ak Parti Gurup Sözcüsü Erol Yılmaz ile birlikte Kartepeli şehidimiz Fatih Karagöz ve geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kartepe'nin sevilen isimlerinden iş adamı Cemal Halil'in ailelerini ziyaret etti.

CEMAL HALİL'İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Başkan Kocaman, vekil Işık ve beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta genç yaşında kalbine yenik düşen, AK Parti Kartepe eski ilçe yöneticisi, Trabzon Araklı Yüceyurt Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Kocaeli Müteahhitler Birliği üyesi ve Haliller İnşaat’ın sahibi Cemal Halil'in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acılı aileye başsağlığı dileklerini ilettiler.

KARTEPELİ ŞEHİDİMİZ FATİH KARAGÖZ'ÜN AİLESİNE ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve beraberindeki heyet ardından Kartepeli şehidimiz Fatih Karagöz'ün ailesi ile bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladılar. Kartepe İbrikdere Mahallesi'nde oturan Karagöz ailesini hanelerinde ziyaret eden Başkan Kocaman ve vekil Işık, "Ramazan Bayramı münasebetiyle Kartepeli şehidimiz Jandarma Astsubay Fatih Karagöz'ün baba evini ziyaret ettik. Şehidimizin ailesiyle hasbihal edip bayramlarını kutladık. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin” dediler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız