BAŞKAN KOCAMAN SAĞLIK DİLEDİ

30 Aralık 2020 Saat: 16:26
BAŞKAN KOCAMAN SAĞLIK DİLEDİ
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman 2020’nin son günü bir mesaj yayımladı.

2020 yılını geride bırakırken hayatlarımızda, zihinlerimizde çok güzel anılar bırakmadığını, zorlu mücadelerle baş etmek durumunda kaldığımızı biliyoruz. Kimi zaman şehit haberleri ile içimiz yandı, kim zaman İzmit depreminde yaşamını yitiren, düzenleri bocular yurttaşlarımızın acılarına ortak olduk, kimi zaman kadınlara, kimi zaman da hayvanlara yapılan şiddete tanıklık etmek durumunda kaldık.

Son olarak Mart ayından itibaren maalesef gündemimizin ilk ve en önemli maddesi olarak Covid-19 pandemi yerini aldı. Dünya bununla mücadele ederken, devlet olarak, millet olarak, yerel yönetimler olarak hükümetimizin önderliğinde topyekün bir mücadele verdik ve vermeye devam ediyoruz. Yeri geldi sevdiklerimizden ayrılmak onları ebediyete uğurlamak zorunda kaldık. Bazı projelerimizi ertelemek durumunda kalsak da azil ve önemli ihtiyaçlarımızın giderilmesi için tüm ekiplerimizle birlikte canla başla, özveriyle çalıştık.

ÖNCE İNSAN, ÖNCE SAĞLIK DİYORUZ

Bütün imkanlarımızı seferber ederken önce insan, önce sağlık düsturuyla planlamalarımızı yaptık. Yeni yılda gerçekleştireceğimiz projelerin alt yapılarını, ön hazırlıklarını tamamladık. Yeni bir yılın arifesinde olduğumuz bu günlerde kaybettiğimiz tüm sevdiklerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum, tedavisi devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Allah’ın yaşam hakkı tanıdığı her can özel ve kıymetlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; her zaman olduğu gibi tedbir bizden, şifa Allah’tan diyoruz. Sağlık ve ümidin olduğu yerde karamsarlık yoktur. Yeni umutlar, güzel hayaller ve hayırlı dualar ile Kartepeli hemşehrilerimize, tüm milletimize sağlık, sıhhat ve güzel esenlikler dilerim. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız