Başkan Bıyıklı'dan Kahvehane Ziyareti

29 Mart 2019 Saat: 18:05
Başkan Bıyıklı'dan Kahvehane Ziyareti
Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı Arslanbey Şevkatiye Mahallesi’nde Tantu’nun Yeri Kıraathanesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Halkın içinde Başkan Adayı

Saadet Partisi’nin sevilen başkan adayı İbrahim Bıyıklı ziyaretleri kapsamında kahvehaneleri de ziyarette bulunup vatandaşların isteklerini dinliyor. Kahve ziyaretleri kapsamında Tantu’nun Yeri’ne uğrayan İbrahim Bıyıklı ve beraberindekiler kahvehanede bulunan vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Dürüst yönetim modelini uygulayacağız

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı ziyarette, Kartepe’ye dair düşüncelerini ve projelerini bölge sakinleriyle paylaşma imkanı buldu. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Bıyıklı, Kartepeli hemseşhrilerimiz Dürüst Başkan Dürüst Yönetim anlayışını Kartepe’de görmek istediği ifade ederek, Gördüğümüz tablo 1 nisandan itibaren Milli Görüş Belediyeciliğinin Kartepe’yi yöneteceğini gösteriyor. İnşallah israfı yok ederek, üreten ve liyakat sahibi kadrolar aafından yönetilen bir Kartepe hayalimizi hepbirlikte gerçekleştireceğiz dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız