Arslanbey GB, Doğantepe’yi 2-1 yendi

2 Nisan 2021 Saat: 01:15
Arslanbey GB, Doğantepe’yi 2-1 yendi
Bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan iki takımın mücadelesinde Arslanbey Gençlerbirliği ile Doğantepespor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Arslanbey kazandı

DEVRE GOLSÜZ SONA ERDİ

Bölgesel Amatör Lig’deki dördüncü sezonunu geçirecek olan Doğantepespor ile tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de ye alacak olan Arslanbey Gençlerbirliği, lig öncesi güçlerini test etti. Arslanbey Stadı’nda oynanan hazırlık maçında  Doğantepe’nin rakibine göre daha derli toplu bir görüntü çizdiği ilk yarıda Arslanbey Gençlerbrliği pozisyon bulamadı. İki takımda yarattığı gol yollarında sonuca gidemeyince devre golsüz beraberlikle sonuçlandı.

DOĞANTEPE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda daha atak bir görüntü çizdi ve gol yollarında etkili olmanın yollarını aradı. 64.dakikada savunmanın arasına atılan pasa iyi hareketlenen Yunus düzgün bir vuruşla Doğantepe’yi 1-0 öne geçirdi. Bu gole fazla sevinemeyen Doğantepe, Oğuz’un ters vuruşunda kendi kalesinde golü gördü ve skora denge geldi. 83.dakikada Muhammet Yalçın’ın kornerden kaleye doğru gönderdi top savunmanın da müdahalesiyle ağlara buluştu ve Arslanbey G.B mücadeleyi 2-1 kazandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız