Abidin Akyol ismi Kartepe Ak Parti de kulisleri hareketlendirdi

18 Aralık 2018 Saat: 22:43
Abidin Akyol ismi Kartepe Ak Parti de kulisleri hareketlendirdi
Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatında, Av. Mustafa Kocaman’ın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kartepe Belediye Başkan aday adayı olmak için istifasının ardından İlçe Teşkilatının başına Siyasi ve Hukuki İşleri Başka

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatında, Av. Mustafa Kocaman’ın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kartepe Belediye Başkan aday adayı olmak için istifasının ardından İlçe Teşkilatının başına Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Baysal başkan vekili olarak gelmişti.

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Kartepe Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa eden Av. Mustafa Kocaman’ın ardından yerine Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Faruk Baysal başkan vekili olarak gelmişti. Seçimlere vekaleten başkanlarla gitmek istemeyen Ak Parti, ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yapacağını açıkladı. Kartepe'de de 19 Aralık Çarşamba günü yapılacak olan temayül için Ak Parti Kartepe kulisleri yine oldukça hareketli.

GENİŞ BİR KESİM TARAFINDAN TANINIYOR

Kartepe kulislerinde İlçe Başkanlığı için Ak Parti İlçe Başkanlığına vekalet eden Faruk Baysal, İlçe Yöneticileri Şeref Merttürk ve Sadık Yılmaz isimleri geçiyordu. Merttürk dün aday adaylığını açıkladı. Bugün kulislerde yeni biri isim konuşulmaya başladı. İlçe yöneticisi Abidin Akyol da İlçe Başkanlığı aday adaylığını düşündüğü kulisleri hareketlendirdi. Ak Parti kurucu ilçe yöneticisi olan Abidin Akyol’un babası Tacettin Akyol da Ak Parti eski Meclis üyesi. Kartepe İstasyon Mahallesi’nde bulunan Abidin Akyol Gayrimenkul Yatırım&Danışmanlık’ın sahibi Abidin Akyol bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan sevilen bir isim.

ABİDİN AKYOL KİMDİR

1973 Gümüşhane Torul doğumlu. İzmit Lisesi mezunu. Şuan A.Ö.F Tarih bölümünde okumakta. Kocaelispor'da iki dönem Asbaşkanlık görevini sürdürdü. Kartepe Fikir Kulübü başkalığını yaptı.  Birçok STK'da halen aktif olarak görev almakta. Abidin Akyol Gayrimenkul Yatırım&Danışmanlık’ın sahibi. Ak Parti Kurucu İlçe Yöneticisi. Mevcut İlçe Yöneticisi.  

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız