Siyaset

Milletvekili Çakır; Kartepeli Çocuklarla Langirt Oynadı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, Kartepe’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karadeniz gazıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çakır, “Yapamazsınız diyenlerin algısı bizi yıldı” dedi.

26 Nisan 2023 Saat: 20:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 379 kez okunmuştur

Milletvekili Çakır; Kartepeli Çocuklarla Langirt Oynadı
Milletvekili Çakır; Kartepeli Çocuklarla Langirt Oynadı

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Kocaeli’nin ilçelerini karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır çalışmalarını Kartepe’de sürdürdü. Kartepe’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakır’a vatandaşlar büyük ilgi göstererek tam destek verdi.

“YAPAMAZSINIZ” ALGISI BİZİ YILDIRMADI

Karadeniz gazının devreye alınmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, “Fatih, Kanuni ve Yavuz gemileriyle ile muazzam bir çalışma ortaya konularak mutlu sona gelindi. Dünya standartlarına göre ortalama bitiş süresinin neredeyse yarısına yakın bir tarihte bu proje sonuçlandırıldı. Doğalgaz bulunduğunun ilk müjdesi verildiğinde ortaya iki anlayış çıktı. İnancın, azmin, hayal kurmanın, ülkesine ve milletine güvenmenin, ‘yapamazsınız’ algısının yıldırmadığı, başarmayı şiar edinenler ile eylem ve söylemleriyle gözüne gireni bile göremeyecek, ‘gaz nerede’, ‘gaz falan yok’ diyen toptancı, statükocu, yılgın, hedefsiz, kendisine bile güvenmeyen garipler topluluğunun anlaşılmaz duruşu. Bu gün duygulanmadıysanız, dün yapılanlardan duygulanmadıysanız sizi bu yaşananlar ayağa kaldırmadıysa, kusura bakmayın ama ömrünüzce çakılı kadro kalmaya mahkûmsunuz.” dedi.

“BÜYÜK BİR İDEAL VÜCUT BULDU”

Açıklamasında şu ifadelere yer veren Milletvekili Çakır, “Dün söylenenlerin bugün bir bir gerçekleşiyor olması, büyük bir idealin, hayalin vücut bulduğunun işaretidir. Yakılan ateş sadece bedenimizi ısıtmakla kalmamış, ruhumuzu, gelecek sevdamızı da ateşlemiş bulunmaktadır. Paradigma değişiyor bu kesin. Her adımımız dünya ölçeğinde takip edilir olmaya başlamışsa bir şeyler oldu, olacak . Bu idealin ateşini yakan sayın Cumhurbaşkanımıza, emeği geçen herkese gönülden gözyaşıyla ve gururla teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑