Güncel

Köseköy gençliği Fatih Güleryüz için seferber oldu

Köseköy gençliği bir süre önce akut lösemi teşhisi konulan Kartepe Köseköy’de bulunan Tepecik Mahallesinde ikamet eden Fatih Güleryüz için seferber oldu.

1 Ekim 2019 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 824 kez okunmuştur

Köseköy gençliği Fatih Güleryüz için seferber oldu
Köseköy gençliği Fatih Güleryüz için seferber oldu

Kartepe Köseköy’de bulunan Tepecik Mahallesinde ikamet eden Fatih Güleryüz’e kısa bir süre önce akut lösemi teşhisi kondu. Köseköy gençliği 35 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan Güleryüz’e uygun donör bulmak için Kızılay işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlattı.

KIZILAY İŞBİRLİĞİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hematoloji Servisinde yatan Fatih Güleryüz'e acil kök hücre nakli gerekiyor. Fatih Güleryüz için seferber olan Köseköy gençliği uygun donör bulmak için Kızılay işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlattı. 4 Ekim Cuma günü Köseköy Gazi İlköğretim Okulu Spor Salonunda 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan kan bağışı kampanyası için destek arayışına giren Köseköy gençliği, ilçedeki STK’ları, Siyasi Partileri ziyaret ederek kampanya için destek istedi.

SİYASİ PARTİLER DESTEK VERDİ

Tüm duyarlı vatandaşları da kampanyaya destek vermeleri için çağrıda bulunan Köseköy gençliği, bu kampanyanın sonunda uygun donörün bulunacağını umut ediyor. Başlatılan kampanyaya İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, CHP Kartepe İlçe Örgütü, SP Kartepe İlçe Teşkilatı ve Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı sosyal medyalarında kampanyanın duyurusunu paylaşarak destek oldular.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑