Güncel

KOCAMAN, TEL ABYAD GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Tel Abyad’da mayın arama çalışmaları sırasında yaralanan Kartepeli Hamit Akbaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

6 Temmuz 2020 Saat: 13:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 684 kez okunmuştur

KOCAMAN, TEL ABYAD GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ
KOCAMAN, TEL ABYAD GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye'nin Tel Abyad bölgesinde devam eden mayın arama sırasındaki patlamada yaralanan Kartepeli Uzm. Onbaşı Hamit Akbaş'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken, genel sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

SİVİLLERİ KORUMAK İÇİN

Yaşadıklarını anlatan Gazi Akbaş “Suriye’de normalleşme süreci kapsamında Tel Abyad’da görev yapıyorum. Teröristler tarafından döşenen mayınları zarar vermeden bulup imha ediyoruz. İnsanların yaşadıkları yerlere yakın patlayıcılar tespit ettik. Sivil halkın güvenliğini sağlamak için, imha ettikten sonra ki kontrol sırasında yeniden patlama yaşandı. Çok şükür yaralı olarak atlattık” dedi.

KARDEŞİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Kocaman, Gazi Akbaş ile sohbet ederek “Çok şükür durumu her gün daha iyiye gidiyor, tedavisinin ardından çabucak ayağa kalkabilmesi için bizde her türlü desteğimizle kardeşimizin yanındayız. Rabbim acil şifalar versin” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑