Güncel

KOCAMAN SAHA EKİBİYLE BALIK ZİYAFETİNDE BULUŞTU

Tüm çalışmalarında iyi niyet, motivasyon ve verimliliği önemseyerek merkezine insanı alan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Biz Kocaman bir aileyiz” dediği belediye personeli ile sık sık bir araya geliyor.

4 Kasım 2021 Saat: 20:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 427 kez okunmuştur

KOCAMAN SAHA EKİBİYLE BALIK ZİYAFETİNDE BULUŞTU
KOCAMAN SAHA EKİBİYLE BALIK ZİYAFETİNDE BULUŞTU

Özellikle yaz-kış sahada alın teriyle çalışan , evine ekmek götüren saha personeli ile sıcak ve samimi bir diyalog halinde olan Başkan Kocaman, Temizlik İşleri ekibiyle balık ziyafetinde buluştu.

AYNI SOFRAYI PAYLAŞMAKTAN ONUR DUYARIM

Personelin görüşlerini önemseyen, onları dinleyen, yeri geldiğinde istişarelerde bulunan Başkan Kocaman, “Ekibimizle gurur duyuyorum. Vardiye devrinde düzenledikleri kaynaşma yemeğine beni de davet ettiler. Aynı sofrayı paylaşmaktan, ekmeği bölüşmekten onur duydum. Bir ve beraber oldukça işlerimiz daha bereketli, daha güzel oluyor. Emeklerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim beraberliğimizi korusun, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

PERSONELİMİZ MUTLU

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’ın da eşlik ettiği yemekte, Balaban, “Başkanımız, personelimize çok değer veriyor. Bunu her zaman hissettiriyor. Her zaman yanımızda, başkanımızın destekleriyle ekibimiz daha istekli, daha gayretli ve mutlu çalışıyorlar.

LÜFER IZGARA

Düzenlenen yemekte lüfer ızgara, içecek ve salata ikram edilirken, personel de işimizi seviyoruz, başkanımıza soframıza, misafir olduğu için teşekkür ediyoruz. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑