Güncel

Kocaman Fatih Güleryüz için başlatılan kampanyaya destek verdi

Köseköy’lü gençlerin Fatih Güleryüz için başlattıkları kampanyaya Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman da destek verdi.

1 Ekim 2019 Saat: 13:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 929 kez okunmuştur

Kocaman Fatih Güleryüz için başlatılan kampanyaya destek verdi
Kocaman Fatih Güleryüz için başlatılan kampanyaya destek verdi

Kartepe Köseköy’de bulunan Tepecik Mahallesinde ikamet eden Fatih Güleryüz’e kısa bir süre önce akut lösemi teşhisi kondu. Köseköy gençliği 35 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan Güleryüz’e uygun donör bulmak için Kızılay işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlattı. Başlatılan kampanyaya birçok kesimden destek gelirken, bir destek de Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’dan geldi.

KOCAMAN, “TÜM HEMŞERİLERİMİZİ KAN BAĞIŞINA BEKLİYORUZ”

Fatih Güleryüz için seferber olan Köseköy gençliği uygun donör bulmak için Kızılay işbirliğiyle kan bağış kampanyası başlattı. 4 Ekim Cuma günü Köseköy Gazi İlköğretim Okulu Spor Salonunda 10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan kan bağışı kampanyasına destek veren Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman sosyal medya hesaplarından kampanyanın duyurusunu yaptı. Tüm hemşerilerimizi Fatih Güleryüz kardeşimiz için kan bağışına bekliyoruz diyen Başkan Kocaman, “Köseköy Mahalleli genç kardeşlerimizin Kızılay işbirliğiyle başlatmış oldukları ‘’Kök Hücre’’ ve ‘’Kan Bağışı’’ kampanyası Fatih Güleryüz’e umut olacak inşallah. 4 Ekim Cuma Günü  09:00 – 17:00 saatleri arası tüm Kartepeli hemşerilerimizi Köseköy Gazi İlkokulu Spor Salonuna bekliyoruz “ ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑