Eğitim

Kocaman dan Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, 24 Kasım öğretmenler günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

24 Kasım 2018 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.293 kez okunmuştur

Kocaman dan Öğretmenler Günü Mesajı
Kocaman dan Öğretmenler Günü Mesajı

Kocaman mesajında, “Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin inşasında etkin rol alacak bireylerin, dünyada da ülkemizi başarıyla temsil edecek dimağların yetiştirilmesinde en belirleyici unsur; şüphesiz öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın cefakâr mensuplarıdır" dedi.

Şanlıurfa’dan İzmir’e, Hakkâri’den Edirne’ye, görevlerini yurdumuzun dört bir yanında fedakârca ve her koşulda, gönülden icra eden tüm öğretmenlerimiz, methiyelerin ve takdirlerin en büyüğüne layıktır.  Kutsallığı tartışılmayacak öğretmenlik mesleği; inancımızın yeni nesillere doğru ve eksiksiz aktarılmasında da kültür ve medeniyetimizin ebediyete kadar yaşatılmasında da yeri dolmayacak öneme sahiptir. 

Bizler ilk emri “Oku” olan bir dinin mensuplarıyız. Aynı şekilde medeniyetimizde de öğretmenlere büyük değer verilmiştir. Bizler de bugün bu bilinçle hareket ediyoruz. Hem hükümet olarak hem de fert olarak öğretmenlerimizin daha iyi koşullarda görev yapabilmesi için çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor,  başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş her bir öğretmenimizi rahmetle anıyor, görevi başındaki eğitimcilerimize sağlık ve başarı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑