Güncel

Kocaman’dan 10 Kasım mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81’nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

8 Kasım 2019 Saat: 19:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 545 kez okunmuştur

Kocaman’dan 10 Kasım mesajı
Kocaman’dan 10 Kasım mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, verdiği üstün mücadele, kazandığı zaferler ve sağladığı başarılarla bağımsızlık mücadelesi veren milletlere örnek olmuş, kurulan yeni Türk Devletinin Dünya üzerinde sonsuza kadar yaşaması için ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yaptıklarıyla bugünkü modern Türkiye'nin temellerini atmıştır.

Dünyanın saygıyla hatırladığı örnek bir devlet adamı, önemli zaferlere imza atmış bir komutan ve unutulmaz bir lider olmayı başararak dünya tarihinde iz bırakmıştır. Türk milletinin gücünü, cesaretini, özgüvenini başka milletlerin esareti altına girmeyeceğini yüz yıllar öncesinde dünyaya göstermiştir.

Bugün bizlerin yapması gereken ise ülkemizin ilelebet ilerlemesi, gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, Dünya var oldukça bağımsız ve hür yaşamak için görevimizi en iyi şekilde yapmak olup, Atatürk'e olan sevgimizin en güzel ifadesi, ilkelerini anlamak ve yaşatmak olacaktır. Büyük komutan ve devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve minnetle anıyor, vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun"

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑