Siyaset

KOCAMAN´A GENÇLERDEN DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti.

25 Nisan 2019 Saat: 14:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 839 kez okunmuştur

KOCAMAN´A GENÇLERDEN DESTEK
KOCAMAN´A GENÇLERDEN DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini mahalli idareler seçimi sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde konuk etti. Gençlere olan güveninden ve desteğinden dolayı Belediye Başkanı Kahraman “Değerli Başkanımız ve teşkilatımız Kartepemizde güzel bir başarıya imza attılar. Allah her zaman ve görev süreleri boyunca nice güzel hizmetleri ve başarıları nasip etsin inşallah. Başkanımızın gençlerle, uyumu, sevgisi, gömüldaşlığı bizi her zaman mutlu etmiştir. Enerjisi ve sinerjisiyle Başkanımızı içimizden biri olarak görüyoruz. Her zaman desteğimizle tüm genç kardeşlerimizle birlikte yanındayız. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

CEFAKÂR GÖNÜL KARDEŞLERİM

Gençlerin her zaman destekçisi ve yanlarında olduğunu belirten Belediye Başkanı Kocaman “Gençlerimiz bizim her zaman övünç ve gurur kaynağımız olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edeceklerdir. 31 Mart yerel seçimlerinde sahada en büyük enerji kaynağımız dinamik ve cefakar gönül kardeşlerime İl Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kahraman ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri için yürekten teşekkür ederim. Gençlerimizin gücü ve desteği ile her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑