Siyaset

Kim Bu Kartepe Belediyesindeki Yabancı İşçiler

Kartepe nin tanınan siması Serbülent Dursun Sosyal paylaşım sitesin den Kartepe Belediyesin deki yabancı işçiler kim dedi.

24 Nisan 2019 Saat: 15:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.626 kez okunmuştur

Kim Bu Kartepe Belediyesindeki Yabancı İşçiler
Kim Bu Kartepe Belediyesindeki Yabancı İşçiler

MHP li Serbülent Dursun Kartepe Belediyesin deki dışardan gelip çalışan dolgun maaş alan işçiler kim diye sordu. Dursun sosyal paylaşım sitesi olan Facebook tan bir paylaşım yaparak Kartepe Belediyesin deki adeta bir karın ağrısı haline gelen bu sorun aslın da şimdi nin meselesi değil. Daha öce de Hüseyin Üzlmez zamanın da da konuşulan ilçe hakını ağzın da bir sakız gibi çiğnen konuşulan mele idi. ,

Bu mesle artık Kartepelilerin canına tak etti ve daha çok dillenmeye ve gün yüzüne çıkmaya başladı. Kartepe de işsiz gençler varken dışardan gelip çalışan işçiler olduğu sürece de daha çok konuşulacak. Bu durum yeni Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman ın başını çok ağırtacağa benziyor. Bakalım başkan Mustafa Kocaman bu durum konusun da ne diyecek ne yapacak dışardan gelip Kartepe Belediyesin de çalışan ve maaş alan işçiler le ilgili ne söyliyecek kamuoyu merakla bekliyor.

İşte Serbülent Dursun un o Paylaşımı

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑