Spor

Kaybederken ders çıkarmalıyız

Kocaelispor Teknik direktörü Engin Korukır tesislerde yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

7 Ekim 2019 Saat: 17:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 687 kez okunmuştur

Kaybederken ders çıkarmalıyız
Kaybederken ders çıkarmalıyız

Kaybederken ders çıkarmalarını gerektiğini söyleyen Korukır ," Bu takım bu çocuklarla bu sene şampiyon olacak. Eleştireler bizi üzüyor "dedi.

İYİ OYNAMADIK

 

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, basın sözcüsü Haşmet Uçar ile birlikte Körfez Brunga Tesisleri'nde geniş kapsamlı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.  İlk önce Ofspor maçını değerlendiren Korukır şunları söyledi ; Tam istediğimiz gibi oynamadık. Sahada katılmadığımız işler oldu ama futbolcularımızın yaptığı güzel işlerde var. Risk almadan kazanamazsınız, ben iki stoper alarak skoru koruyabilirdim. Ama kazanmak istedik, talihsiz bir gol yedik, rakip hak etmedi. Kaybedilen 1 puan da değerli. Ben futbolculara güveniyorum. Buraksız 26 dakika oynamak bizi etkiledi.Futbol garanti bir oyun değil. Her ligde skorlar istediğiniz gibi olmuyor. Maçı kaybettiğimiz için üzüntüden ve stresten dolayı iki günde 10 saat uyku uyuduk. Birinci olan bir takım bu kadar eleştirilemez. Biz buna çok üzülüyoruz" dedi.

 


HATIR İÇİN FUTBOLCU ALMAM

 


Kocaelispor'a hatır için futbolcu almayacağını belirten Korukır," Ercüment, Talha ve Serdar benim çalıştığım futbolcular. Kocaelispor'u boyunu aşacak hiç bir futbolcuya büyük paralar verilmedi. Başkan Hüseyin Üzülmez'e sormadan futbolcu almadık. Samsunspor'dan Cenk, Erhan ve Abdülkadir'in rakamları yüksek olduğu için vazgeçtik. Görüştüğümüz oyuncular kefil olduğumuz için antrenmanlara çıktı. Hepsinin karakter ve yeteneklerine kefilim.3. Ligin üstünde para vermedik, konuşulduğu gibi futbolculara 600-700 bin TL paralar verilmedi. Hatır için Kocaelispor'a kimseyi almam, sosyal medyayı takip etmiyorum ama haberler bana geliyor. Geçen seneki kadrodan 5 futbolcu ilk 11'de oynuyor. Sefa ve Gökdeniz hem kupa hem lig maçında oynadılar. Gökdeniz, Genç Mili takımına davet edildi." diye konuştu.

 

İLK ÖNCE BEN GİDERİM

 


Korukır," Kaybederken önemli dersler çıkartmalıyız. Kocaelispor'a en ufak yanlış yaptığımı hissettiğim zaman çantamı ilk önce ben toplarım. Camiadan sabır istiyoruz. Birinci, ikinci veya üçüncü olabiliriz ama sezon sonunda bu takım şampiyon olacak. Futbolcularımızdan 100 faydalanamıyoruz. 1 ile 6. hafta arası takımlar için tehlikedir. 8. haftadan itibaren yükselişe geçilir. Bir galibiyet aldığın zaman çok güzel bir mağlubiyet aldığın zaman çok kötü.  Aldığımız 13 oyuncunun hepsinden faydalanamayız. Tüm transferleri ben yaptım, hiç bir yönetici bana futbolcu aldıramaz. Ama bu sorunları da aşacağız. Devre arasında yönetimimize raporu sunacağız eksik olan yerlere futbolcu alacağız " dedi.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑