Eğitim

KARTEPELİ MİNİKLERE MESLEKİ EĞİTİM

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde geleceğin teminatı olan çocuklara meslek tanıtım seminerleri devam ediyor.

29 Kasım 2018 Saat: 13:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.276 kez okunmuştur

KARTEPELİ MİNİKLERE MESLEKİ EĞİTİM
KARTEPELİ MİNİKLERE MESLEKİ EĞİTİM

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü “Geleceğe Yatırım, Mesleki Tanıtım” sloganıyla Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nde düzenlediği meslek tanıtım seminerleri ile üyelerine rehber olmaya devam ediyor. Verilen eğitimlerde bilgievi öğrencilerinin meslek seçiminde bilinçli olması hedeflenirken, çocuklara toplumda her kişinin farklı rol ve görevleri olduğunu öğretmek amaçlanıyor.

HER AY FARKLI BİLGİ EVİ’NDE FARKLI MESLEK

Her ay farklı bir Bilgi Evi’nde düzenlenen seminerlerde, farklı mesleklerden konuklar katılarak Kartepeli miniklere, meslekleri hakkında bilgiler vermeye devam ediyor. Gerçekleştirdikleri meslekleri her yönüyle katılımcılara tanıtan konuklar, meslekleri ile ilgili yaşadıkları güzel anılarını da çocuklarla paylaşıyorlar. Meslek tanıtım seminerlerine katılacak olan öğrenciler, hem birbirinden farklı meslekleri birebir tanıma olanağı elde ederken hem de tanıtılan mesleklerle ilgili merak ettiklerini konuklara sorma fırsatı elde ediyorlar.

“GELECEĞE YATIRIM, MESLEKİ TANITIM”

“Geleceğe Yatırım, Mesleki Tanıtım” projesinin ikinci semineri, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi’nde gerçekleştirildi. Seminerin konuğu AFAD ekibi oldu. AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Cevat Özdemir ve Eğitim Şube Müdürü Selim Biçer, çocuklara AFAD ekibinin özelliklerini, çalışma alanlarını, eğitiminin nerelerde alındığını anlatırken tüm soruları da cevapladı. Verimli bir zaman geçirmiş olan çocuklar, tatbikat yaparak deprem anında nasıl davranmaları gerektiğini de tecrübe ettiler.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑