Ekonomi

KARTEPE ZABITASINDA KOORDİNASYON TOPLANTISI

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, aylık koordinasyon toplantısını Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz başkanlığında gerçekleştirdi.

9 Kasım 2018 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.547 kez okunmuştur

KARTEPE ZABITASINDA KOORDİNASYON TOPLANTISI
KARTEPE ZABITASINDA KOORDİNASYON TOPLANTISI

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, aylık koordinasyon toplantısı belediye hizmet binasında Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Zabıta personeline bilgi veren Başkan Yardımcısı Yılmaz “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın "stoklara ve stokçulara da fırsat vermeyeceksiniz, gereğini yaparız" talimatı ve Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in direktifleri sonrasında ilçemiz genelinde denetimlerimiz aralıksız devam ediyor” dedi.

PAZARLARDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR

“İlçe genelinde kurulan pazarlardan, marketlere kadar yetki alanımızda olan heryerde Zabıta Müdürlüğü’müze bağlı personelimiz görevinin başındadır” diyen Yılmaz “Uzuntarla Semt Pazarı, Hasanpaşa Mah. Semt Pazarı, Beşevler Semt Pazarı, Köseköy İstasyon Pazarı, Arslanbey Merkez Pazarı, Konak Mah. Semt Pazarı, Derbent Semt Pazarı, Bahçelievler Mah. Semt Pazarı, Sarımeşe Semt Pazarı, Suadiye Semt Pazarı, Eşme Semt Pazarı, Hürriyet Mah. Semt Pazarı, Acısu Semt Pazarı, Köseköy Merkez Semt Pazarı, Arslanbey Atakent Semt Pazarı, Maşukiye Semt Pazarı ve Cumhuriyet Mah. Kartepe Semt Pazarlarında denetimlerimiz devam etmektedir” şeklinde konuştu.

YERLİ MALI ETİKETİ

Sözlerine devam eden Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz “Ticaret Bakanlığı genelgesi ile Türkiye'de üretilen mallar için etiketlerin üzerine yerli olduğunu belirtir nitelikte ayırt edici işaret konulması zorunlu hale getirilmiştir. Türkiye'de üretilen ürünlerin etiketlerinde, tarife ve fiyat listelerinde kolaylıkla görünebilir ve okunabilir şekilde bulunması zorunlu olan logo ile tüketiciyi yerli malı tüketmeye teşvik etmesi amaçlanmaktadır. Bunun için yapılan denetimlerde etiketlerin kontrolleri de yapılmaktadır. Yapılan denetimlerde yetki çerçevesinde cezai müeyyide uygulaması yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑