Güncel

Kartepe Yürüyüş Yolu’nda iki etap birleşti

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 6 bin 81 metre uzunluğundaki Kartepe Yürüyüş Yolu’nun 2. ve 3. etapları arasında bulunan ara kısımda baskı beton dökümü gerçekleştirdi

8 Ekim 2019 Saat: 15:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 636 kez okunmuştur

Kartepe Yürüyüş Yolu’nda iki etap birleşti
Kartepe Yürüyüş Yolu’nda iki etap birleşti

Kocaeli’nin birçok noktasına yürüyüş yolu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan yürüyüş yollarını yeniliyor ve yenilerini inşa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Kartepe Yürüyüş Yolunun Brissa Kavşağından başlayıp Köseköy TCDD Alt Geçidinde sona eren 2. etap ile TCDD Alt Geçidi’nden başlayıp İstasyon Mahallesinde sona eren 3. etap arasındaki 200 metrelik kısma baskı beton dökümü gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile 2. ve 3. etaplar arasındaki yürüyüş yolları birleştirilmiş oldu.

 

ARA KISIMA BETON ATILDI

 

Kartepe Yürüyüş Yolu’nda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, yürüyüş yolunun devamlılığı için çalışmalarına sürdürüyor. Bu kapsamda Yürüyüş Yolunun Brissa Kavşağından başlayıp Köseköy TCDD Alt Geçidi’nde sona eren 2. Etap ile TCDD Alt Geçidinden başlayıp İstasyon Mahallesinde sona eren 3. Etap arasındaki 200 metrelik kısmına 250 metreküp baskı beton döküm çalışması yaptı. Çalışmalar doğrultusunda ekipler ara kısmın çizgi çizimi ve çevre düzenleme işlerini yapıyor.

 

5. ETAP BETON YOL YAPILACAK 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği yürüyüş yollarının bakım onarım ve yenilemesini de gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yürüyüş Yolu’nun Brissa Kavşağı - Köseköy TCDD Alt Geçidi arasında bulunan ikinci etabını geçtiğimiz ay yenilemişti. Kartepe Yürüyüş yolundaki çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, stabilize olan 5. etabı baskı beton malzeme kullanarak yürüyüşe ve bisiklet kullanmaya daha elverişli hale getirecek.

 

KARTEPE YÜRÜYÜŞ YOLU 6 BİN 81 METRE UZUNLUĞUNDA

 

Kartepe Yürüyüş Yolu 6 bin 81 metre uzunluğu ile vatandaşlara sağlık için yürüyüş yapma ve bisiklet sürme olanağı sunuyor. Yürüyüş yolunun birinci etabı bin metre uzunluğunda Yahya Kaptan Mahallesi - Köseköy Brissa Kavşağı arasında yer alıyor. İkinci etap Brissa Kavşağı - Köseköy TCDD Alt Geçidi arasındaki bin 200 metrede bulunuyor. Üçüncü etap TCDD Alt Geçidi’nden başlayıp Leyla Atakan Caddesi üzerinden bin 300 metre boyunca İstasyon Mahallesine kadar uzanıyor. Dördüncü etap Leyla Atakan Caddesi’nden devam ediyor ve 491 metre kadar devam ederek Menderes Bulvarı’nda sona eriyor. Beşinci ise Menderes Bulvarı’ndan başlayarak 2 bin 90 metre devam ediyor ve Sarımeşe Mahallesi’nde son buluyor.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑