Spor

Kartepe Motosiklet Kulübü göğsümüzü kabarttı

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 2019 Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nda Kartepe Motosiklet Kulübü bir kez daha gururumuz oldu.

3 Ocak 2020 Saat: 18:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.370 kez okunmuştur

Kartepe Motosiklet Kulübü göğsümüzü kabarttı
Kartepe Motosiklet Kulübü göğsümüzü kabarttı
Sezon boyunca devam eden 4 ayrı yarışta mücadele eden kulüp, en fazla başarılı sporcu ile en yüksek puanı elde etti ve zorlu bir sezonu daha başarıyla geride bıraktı.

DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Kulüp sporcularından Nurdoğan Kuzu, EU (E Usta) klasmanında şampiyon olurken, GP (Genel Klasman) de ise 3. olarak sezonu tamamladı. Sinan Ordu, EV (E Veteran) klasmanını şampiyon olarak tamamladı. Bahadır Çaktı ise en iyilerin yarıştığı EP (E Prestij) klasmanında büyük bir başarıya imza atarak sezonu üçüncülükle bitirdi. İlimiz sporcuları 28 Aralık’ta düzenlenen 2019 Türkiye Şampiyonlar Gecesi'nde ödüllerini aldılar.

 

 

TEŞEKKÜRLER MUSTAFA KOCAMAN

Kartepe Motosiklet Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay, kupaları Kocaeli’ye ve Kartepe’ye hediye ederken “Her zaman daha iyisi için çalışıyoruz ve en iyi şekilde örnek olmak istiyoruz. Her bir sporcumuzun alın teri ile elde edilen bu başarının 2020 sezonunda da devam etmesini, buna ek olarak Enduro ve ATV gibi diğer şampiyonalarda da en iyi dereceleri elde edebilmeyi umuyoruz. Kupalar Kocaeli ve ilçemize Kartepe’ye hediyemiz olsun. Bizlere her daim destek olan Kartepe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kocaman'a ve diğer tüm destekçilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.  

 

 

 

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑