Güncel

Kartepe Kaymakamı ÇED toplantısını eleştirdi

Kartepe Suadiye Kurudere mevkiinde kurulmak istenen Kolza Biodizel Depolama Tesisiyle ilgili ÇED toplantısı Suadiye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

8 Ekim 2019 Saat: 14:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.033 kez okunmuştur

Kartepe Kaymakamı ÇED toplantısını eleştirdi
Kartepe Kaymakamı ÇED toplantısını eleştirdi

Bu toplantıda Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar’dan dikkat çekici bir çıkış geldi.

ÖNCE YAPILMALI

Kaymakamı Altuğ Çağlar, ÇED toplantısının yapılış şeklini eleştirdi. Kaymakam Çağlar, Kolza Biodizel’in binasını yaptığını, ruhsatını aldığını ve birçok işleminin tamamlandığını ifade etti. Çağlar, en son yapılan ÇED toplantılarının ilk başta yapılması gerektiğini altını çizdi.

HER ŞEY TAMAM

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar da şunları söyledi: “Bu tür toplantıların aslında ruhsatlandırmadan önce yapılması gerek. Madem etkisini konuşacağız. Bunu da binalar yapılmadan önce yapmamız gerekiyor. Bina yapılmış. Ruhsatlandırma yapılmış. Her şey tamam. Biz şimdi ÇED görüşüyoruz. Bu işlerin en başta yapılması lazım.

Şimdi Kolza firması biz koku vermeyeceğiz dedi. Ancak emsal kötü. Çünkü Arslanbey OSB’de aynı tesis var. Ve vatandaş çok şikayetçi. Bu yüzden bizim tatmin olmamız lazım. Sizin bizi ikna ve tatmin etmeniz gerekiyor. Yarın öbür gün cezai yaptırımlarını bilmemiz gerekiyor Öğrenelim. Kafada soru işareti kalmamalı.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑