Sağlık

Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Örnek Çalışma

Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü organ bağışı konusunda yaptığı başarılı çalışmaları ile takdir topluyor.

5 Kasım 2018 Saat: 22:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.551 kez okunmuştur

Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Örnek Çalışma
Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Örnek Çalışma

3-9 Kasım “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlanıyor

3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ Bağışı Haftası” haftası nedeniyle Derbentspor ve Çayırovaspor arasında Derbent stadında oynanan BAL Ligi derbi maçı öncesi organ bağışı stantı kuruldu.Organ bağışı konusunda bilgi isteyen vatandaşlara bilgi verilip gönüllü bağışlar kabul edildi.Organ bağışında bulunan vatandaşlara tişört,kalem ve şapka hediye edildi.

Şenol Akman'dan takdir edilecek çalışma

Kartepe İlçesinde oynanan maçlarda görev alan sağlık memuru Şenol Akman sadece müsabakalarda yaşanan sakatlıklarla kalmayıp aynı zamanda yapmış olduğu organ kampanyası ile örnek bir çalışma yürütüyor.

Derbentspor sahaya “Organ Bağışı Hayat Kurtarır,Hayat İçin Kartepe Elele” pankartıyla çıktılar.Organ bağışı kampanyasına destek verip görevli sağlık memuru Şenol Akman’dan bilgi aldılar.

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr.Harun Arslan ve stantta görevli sağlık memuru Şenol Akman her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında ülke çapında kutlanmakta olan “Organ Bağışı Haftası” olması sebebiyle organ yetmezliği yaşayan hastalarımız için büyük bir umut ışığı olduğunu söyledi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑