Spor

KARTEPE´DE TÜRKİYE SÜPER ENDURO CROSS ŞAMPİYONASI´NDA KIYASIYA MÜCADELE

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

16 Ekim 2019 Saat: 16:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 657 kez okunmuştur

KARTEPE´DE TÜRKİYE SÜPER ENDURO CROSS ŞAMPİYONASI´NDA KIYASIYA MÜCADELE
KARTEPE´DE TÜRKİYE SÜPER ENDURO CROSS ŞAMPİYONASI´NDA KIYASIYA MÜCADELE

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak yarışları Maşukiye’de gerçekleştirildi. Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak yarışmasının startı Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Koordinatörü Nihat Abiş,  AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay tarafından verildi.

III’NCÜ AYAK KARTEPE’DE

Birinci ve ikinci ayakları Bursa-İznik, İzmir-Bergama’da gerçekleştirilen Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışmasına Türkiye genelinde yüze yakın sporcu katıldı. Yarışma da Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak yarışlarının Kartepe’de yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Kazasız, belasız, bol eğlenceli, bol adrenalinli, bol başarılı bir organizasyon olmasını temenni ediyorum” dedi.

ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Kocaman “Organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde, bundan sonraki Süper Enduro yarışlarının daha güzel, birlik beraberlik içerisinde yine ilçemizde hayata geçirilmesini arzuladığımı belirtmek istiyorum. Sizleri desteklemek için elimden gelen gayreti göstereceğim” açıklamasında bulundu.

SPOR ADINA ÇOK DAHA İYİ SEVİYEDEYİZ

“Geçmiş dönem belediye başkanlarımız Kartepe’de doğayı, doğanın güzelliklerini, adrenalini ve sporu her zaman önemsediler” diyen Kocaman, “Bugüne kadar biz spor adına Kocaeli’nin tüm ilçelerine oranla çok daha iyi seviyedeyiz. Yamaç paraşütümüz, gölümüz, doğa sporlarımız, ATV organizasyonlarımız, motocrosumuz, atçılığımız birçok branşta zaten yıllardır devam eden organizasyonlarımız var. Bu bölgenin bir insanı olarak şunu net görüyorum her geçen gün daha güzel organizasyonlar oluyor. Buda bana şu mesajı çok net veriyor. Kartepe Bundan 3-5 sene sonra Türkiye’nin en güzel organizasyonlarının yapılacağı yer olacak” dedi.

KARTEPE BİR BAŞKA GÜZEL

Kartepe’nin her haliyle bir başka güzel olduğunu söyleyen Başkan Kocaman, “Kartepe gerçekten bir başka güzel. Kartepe’nin güzelliğinin aksini söyleyen zaten yok. Kartepe’ye gelen gören zaten biliyor. Ama Kartepe’nin bu güzelliklerini keşfetmek lazım. Bugün bu arenada olan herkes işte o bir başka güzelliği keşfediyor. Biz bunu vurgulamak istiyorduk. Burada çok büyük bir emek var. Bu emek için tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, onları biz her sene buraya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübünün desteğiyle düzenlenen Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak Kartepe yarışlarında, Super EnduroGP, Enduro Prestij, Enduro Usta, Enduro Hobi, Enduro Genç ve Enduro Veteran sınıflarında kıyasıya mücadele eden Türkiye’nin en hızlı enduro pilotları sporseverlere heyecan dolu anlar yaşattı.

DERECEYE GİRENLER

Super Enduro GP sınıfında

1-Deniz Memnun

2-Emre Coşar

3-Nurdoğan Kuzu

Süper Enduro Prestij

1-Deniz Memnun

2-Emre Coşar

3-Recep Bahadır Çaktı

Süper Enduro Usta

1-Nurdoğan Kuzu

2-Emre Dirik

3- Mehmet Okuyan

Süper Enduro Hobi

1-Sezgin Yıldız

2-Soner Metin

3-Allahverdi Ökmen

Süper Enduro Genç

1-Levent Armağan Balint

2-Kaya Alptürk

3-Özgür Bar

Süper Enduro Veteran

1-Nazmi Malkoç

2-Sinan Ordu

3-Hüseyin Neziroğlu

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑