Güncel

KARTEPE´DE SEL RİSKİNE ÇÖZÜM

KOCAMAN YERİNDE İNCELEDİ

7 Ekim 2019 Saat: 17:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 852 kez okunmuştur

KARTEPE´DE SEL RİSKİNE ÇÖZÜM
KARTEPE´DE SEL RİSKİNE ÇÖZÜM

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri daha önce mevsim normalleri üzerinde yağış alındığında sel tehlikesi atlatan bölgelerde yaptıkları çalışma ile sel riskini ortadan kaldırdılar. Başkan Kocaman’da çalışma yapılan bölgeleri de yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Derbent Mahallesi Yenice Sokaktaki üst yapı ve asfalt çalışmaları, Ahmet Lütfü Arat Caddesi ile Maşukiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi’ni bağlayan bölgedeki İSU alt yapı çalışmalarını yerince inceledi. Belediye Başkanı Kocaman’a yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban bilgi verdi.

RİSKLİ BÖLGELERE ÖNLEM

Özellikle mevsim normallerinin üzerinde yağış sonrasında yaşanan sel risklerine son vermek için Kartepe Belediyesi ve İSU ekipleri tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile Derbent ve Maşukiye Mahalle sakinlerinin önemli sorunu çözülmüş olacak. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 500 ton asfalt ile on sokakta yama çalışmaları tamamladı.     

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑