Spor

KARTEPE’DE ŞAMPİYONLAR İFTARI

Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde başarılı olan sporcuları bir araya getirerek motivasyon gecesi düzenledi ve sembolik ödüller verildi.

30 Nisan 2022 Saat: 15:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 614 kez okunmuştur

KARTEPE’DE ŞAMPİYONLAR İFTARI
KARTEPE’DE ŞAMPİYONLAR İFTARI

Kartepe Belediyesi, ilçe genelinde dereceye giren, kulüp bünyesinde yer alan şampiyon olan, kulüp bireysel sporcuları, robotik kodlama, bilimsel yarışmada dereceye giren, Kur’an-ı Kerim güzel okuma yarışmalarında dereceye girenleri iftarda buluşturdu. Kartepe Park Otel’de düzenlenen “Şampiyonların İftarı” programına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, KASKF Başkanı Murat Aydın, kulüp başkanları, antrenörler ve 26 branşta, 60 ödül alan, 400 sporcu katıldı. 

SPORUN MERKEZİ KARTEPE

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan’ın konuşması sonrasında söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Bu gecenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz Kartepe’de spora doydu. Turizm merkezinin yanı sıra Kartepe sporunda merkezi olacaktır. Kartepemiz çok daha güzel işler başaracaktır” açıklamasında bulundu.       

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden KASKF Başkanı Murat Aydın “Spora destek vermek milli eğitim ve emniyet işbirliğinde çalışmak demektir. Sporcu bir belediye başkanına sahip olmak çok önemli bir avantajdır. Bu gece sporda önemli başarılara imza atan sporcularımıza ödüller verilmektedir.  Motivasyon sporun bel kemiğidir. Ne kadar çok gence destek verirsek, kötü alışkanlıklardan uzak duracaklardır” dedi.

KARTEPE’DE SPOR ÖNEMLİ BİR SEVDADIR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bugün burada şampiyonlarla birlikteyiz. Kartepe’nin spora bakışı burada ki salondan görülmektedir. Spor en az matematik kadar önemlidir. Çocuklarımızın sporla erken yaşta tanışması önemlidir. Belediye olarak tüm imkanlarımızla destekliyoruz. Çocuklarımıza sonuna kadar destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Kartepe’de spor önemli bir sevdadır. Çocuklarımızın başarıları ile gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından şampiyon olan gençlere ödülleri verildi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑