Spor

KARTEPE’DE MİNİKLERDE ŞAMPİYON FSM OLDU

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nda şampiyon FSM oldu. 11 takımın mücadele ettiği turnuvada final karşılaşmasında Kartepe Belediyespor – Fatih Sultan Mehmetspor karşı karşıya geldi.

6 Eylül 2022 Saat: 21:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 574 kez okunmuştur

KARTEPE’DE MİNİKLERDE ŞAMPİYON FSM OLDU
KARTEPE’DE MİNİKLERDE ŞAMPİYON FSM OLDU

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nda unutulmaz bir final gecesi yaşandı. 11 takımın mücadele ettiği organizasyonda şampiyonluğu 2020 yılında kurulan Kartepe Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü elde etti.

FSM ŞAMPİYON OLDU

2011 – 2012 yaş gruplarının yer aldığı, Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası’nın kapanışı muhteşem görüntülere sahne oldu. 11 takımlı organizasyonun finalinde Kartepe Belediyesi’ni, Muhammed Ali Çınar, Ali Eren, Yaser ve Ahmet Emir’in golleri ile 4-0 mağlup eden Kartepe Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü şampiyonluğu elde etti. Final maçı öncesindeki üçüncülük maçında ise Sarımeşe’yi 3-2 mağlup eden Büyükderbent turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

GENİŞ KATILIM

Derbent Stadı’ndaki final gecesinin ev sahipliğini Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman yaparken, Kartepe Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, spor yazarları, veliler ve çocuklar katıldı.  

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kupa töreninde konuşan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a teşekkür ederken, örnek birliktelik sonrası çok güzel bir organizasyonu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

KOCAELİ SPORUN BAŞKENTİDİR

KASKF Başkanı Murat Aydın “Bugün burada futbol oynayan çocuklarımız çok şanslıdır. Yaşı bizlere yakın olanlar çok iyi bilirler bugün bu sahada bu organizasyon yapılamazdı. Çamur içerisinde olunurdu. 20-25 sene önce çocuklarımıza bu imkanlar sunulamıyordu. Bu saha 2007 yılında yapıldı. Bizlere bu imkanı veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Kartepe Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kocaeli sporun başkentidir. Muhteşem bir gece, harika bir ortam. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ortaya çıkaran, buna emek veren kim varsa şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HERKES ŞAMPİYON OLMUŞTUR

Büyük başkan tezahüratları ile karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman “mücadelenin, birlik ve beraberliğin doya doya yaşandığı bir organizasyonda bir aradayız. Kartepe’de spora büyük önem verilmektedir. Burada herkes benim için şampiyon olmuştur. Evlatlarımın hepsini gönülden tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Buraya evlatlarını getiren anne-babalara, hocalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HER ZAMAN KAPIM AÇIK

Sizler sayesinde burada bu etkinlikler düzenlenmektedir diyen Başkan Kocaman “Her zaman sizlerle yan yana olduk. Sizin evlatlarınız benimde evladımdır. Her zaman sizlerin yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu evlatlarımız vatanına, milletine, ezanına, bayrağına sahip çıkacak nesiller yetişmektedir. Böylesi organizasyonlarda kapımız ardına kadar açıktır. Tüm imkanlarımız çocuklarımıza helal olsun” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑