Güncel

KARTEPE´DE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kartepe Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği “Çocuk Şenliği” 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

25 Nisan 2019 Saat: 14:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 962 kez okunmuştur

KARTEPE´DE ÇOCUK ŞENLİĞİ
KARTEPE´DE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kartepe Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl binlerce Kartepeli çocuğa ev sahipliği yaptığı şenlik, SEKA Kamp alanında 11.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek.

ŞENLİK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Kartepe Belediyesi Çocuk Şenliği’nde geri sayım başladı. Animasyon gösterileri, sihirbaz gösterisi, balon şov, tahta bacak gibi etkinliklerin yer alacağı şenlik zengin içeriğiyle çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak. Kartepe Belediyesi Mehteran Takımı ile Kartepe Belediyesi Halk Oyunları ekibi de sahne alacak. Ayrıca oyun gruplarının kurulacağı alanda ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.

BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’nin organize ettiği atölye çalışmaları çocuklara eğlenceli saatler yaşatacak. Stantlarda Karcan Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Bilim Atölyesi gibi daha birçok atölye çalışması yapılacak. Ayrıca çocuklar için özel tasarlanan planetaryum (Gezegenevi) şenlik alanına kurulacak. Kartepeli çocuklar çeşitli gök cisimlerini ve onların uzay boşluğundaki hareketlerini gözlemleyebilecek.

HARİKA KANATLAR MÜZİKALİ KARTEPE’NİN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE

TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapımı “Harika Kanatlar” müzikal gösterisi de Kartepeli çocuklarla buluşacak. 13.30’da sahne alacak gösteriye hem Kartepe hemde tüm Kocaelili çocuklarımız davetlidir. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Çocuklarımızla başkanlık döneminde ki ilk ve en kalabalık buluşmamız olacak. Geleceğimizin umut ışığı olan çocuklarımızı mutlu etmek ve sağlıklı bir gelecek temin etmek bizim en temel görevlerimizden biridir. Çocuklarımızla eğlenceli bir gün geçirmek için bende sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑