Güncel

Kartepe’de 29 Ekim Çelenk Sunumuyla Başladı

Kartepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması Kartepe Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

28 Ekim 2021 Saat: 22:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 667 kez okunmuştur

Kartepe’de 29 Ekim Çelenk Sunumuyla Başladı
Kartepe’de 29 Ekim Çelenk Sunumuyla Başladı

Kartepe Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile Kartepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Bu yıl 98’nci yıl dönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi’nin çelenklerinin sunumu gerçekleşti. Ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte şanlı bayrağımız göndere çekildi.

İLÇE PROTOKOLÜ EKSİKSİZ KATILDI

Kartepe Kent Meydanında gerçekleşen çelenk sunumuna Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Olgun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Özkan Bakır,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, Kartepe Belediyesi Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve Muhtarlar, Gaziler, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve yönetimi, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimi, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve yönetimi, Kartepe Belediye Meclis Üyeleri, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin, İYİ Parti Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanvekili Sefa Aktoprak, İSU Kartepe Şube Müdürü İhlas İlteriş Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ve Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

Kartepe Kent Meydanında gerçekleşen çelenk sunum töreninin ardından Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Olgun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Özkan Bakır, İstasyon Mahallesi pazar yerinde Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye ettiler.

KARTEPE BELEDİYESİ KOROSU İLE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Bu yıl 98’nci yıl dönümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kartepe’de bu akşam saat 19.00 da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kartepe Belediyesi Korosu ile Türk Sanat Müziği Konseri ile devam edecek.

KUTLAMA YARIN

Kartepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kartepe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bu yıl 98’nci yıl dönümü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın tebrik kabul töreni ise yarın (29 Ekim Cuma) 09.30 da Kaymakamlık makamında gerçekleşecek. Ardından saat: 10.00 da Kartepe Kent Meydanında öğrencilerin gösterileri ve geçit töreni yapılacak. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 31 Ekim 2021 Pazar Günü Saat:11.00 da Cumhuriyet Kupası Kartepe Bisiklet Tırmanışı Yarışı ile sonlanacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑