Sağlık

Kartepe de 2 Sokak Karantinaya Alındı

Kartepe’de bu sabah pozitif vaka ve temaslı sayısı fazla olmasından dolayı koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Pilatin Sokak’ın ardından Beşik Sokak’ta karantina altına alındı.

19 Nisan 2021 Saat: 18:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 872 kez okunmuştur

Kartepe de 2 Sokak Karantinaya Alındı
Kartepe de 2 Sokak Karantinaya Alındı

Türkiye genelinde vaka sayılarına göre 5’nci sıraya gelen Kocaeli’nin ilçelerinde de vaka sayılarında artış ciddi ölçüde devam ediyor. Bu önlenemez artış nedeniyle sokak karantinaları yeniden başladı. Vaka sayılarının ciddi artış gösterdiği ilçelerden biri olan Kartepe’de bu sabah saatlerinde pozitif vaka ve temaslı sayısı fazla olmasından dolayı koronavirüs tedbirleri kapsamında Rahmiye Mahallesi Pilatin Sokak karantinaya alınmıştı. Pilatin Sokak’ın ardından yine Rahmiye Mahallesi Beşik Sokak’ta karantina altına alındı.

5 GÜN KARANTİNA UYGULANACAK

Alınan bilgiye göre; Kartepe Rahmiye Mahallesi Pilatin Sokak'ta 15 yine Rahmiye Mahallesi Beşik Sokak'ta ise 10 pozitif vaka, 150’nin üzerinde ise temaslı kişi bulunuyor. Pozitif vaka ve temaslı sayısının fazla olması nedeniyle karantinaya alınan Pilatin Sokak ve Beşik Sokak’ta karantina uygulamasının 5 gün süreceği öğrenildi

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑