Güncel

KARTEPE CAMİLERİNE BAYRAM BAKIMI

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayram hazırlıklarını hızlandırarak ilçe genelinde bulunan 83 camide yabani otları biçme ve budama işlemlerini Kurban Bayramı’na kadar bitirmeyi hedefliyor.

6 Ağustos 2019 Saat: 14:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 656 kez okunmuştur

KARTEPE CAMİLERİNE BAYRAM BAKIMI
KARTEPE CAMİLERİNE BAYRAM BAKIMI

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan 83 caminin çim kesimi ve budama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaların Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesi planlanıyor. 

ŞIK VE TEMİZ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 83 cami çevresinde oluşan yabani otların yanı sıra budama işlemlerine de devam ediyorlar. Titizlikle yapılan çalışmaların tamamlanması ile cami bahçeleri şık ve temiz görüntüye Kartepelilerin hizmetine sunulacak.

KURBAN BAYRAMINA KADAR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kartepemiz genelinde bulunan 83 camimizde belediye ekiplerimiz tarafından çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmaların bitmesiyle camilerimiz çok daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Kartepeli hemşehrilerimiz için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑