Güncel

KARBAFED KÜLTÜR ELÇİLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Kocaeli Artvin Batum Havalesi Dernekler Federasyonu'nun ikincisini düzenlediği Basın Artvin Kültür Gezisi, Başkan Mikail Kalyoncu ve yönetiminin ev sahipliğinde bugün başladı

31 Ağustos 2021 Saat: 16:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 443 kez okunmuştur

KARBAFED KÜLTÜR ELÇİLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR
KARBAFED KÜLTÜR ELÇİLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

İki gece 4 günlük gezi organizasyonuna  KARBEFED Başkanı Mikail Kalyoncu, yönetim kurulu üyelerinden basın sorumlusu Selcuk Çelebi, Musa Özcan, Osman Özer, Yusufeliler Dernek Başkanı Ali Tokgöz ve Kogace Başkanı Cemal Kaplan, Kogace Sosyal İşler Sorumlusu Şennur Yıldız ile Kocaeli'de aktif faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. 

KARBAFED KÜLTÜR ELÇİLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

300 YARDIM KOLİSİ İLE YOLA ÇIKTILAR

Karbafed'nin ilkini 2019 yılında gerçekleştirdiği bu yıl da ikincisini gerçekleştireceği Arvin Basın Kültür Gezi programı kapsamında bugün Saat 14 00'de  Perşembe Pazarı Alanından hareket edildi. Gezinin  ilk durak Kastamolu (Onurpak Akşam Yemeği), 1 Eylül 2021 Yusufeli Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sabah Kahvaltısı ardından Ardanuç, Şavşat, Borçka Artvin, Kemalpaşa, Arhavi ve son olarak Samsun'da akşam yemeği ile gezi son bularak Kocaeli'ne dönüş gerçekleşecek. Program kapsamında Hopa ve Arhavideki sel felaketi ile Yudufeli'deki yangında mağdur olan vatandaşlar için hazırlanan 300 koli yardım malzemesi de Artvin valiliğine teslim edilecek. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑