Siyaset

İYİ Parti Suadiye de Üye Standı Kurdu

31 Mart seçimleri sonrasında revizyon gerçekleştiren İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, bu hafta gerçekleştirdiği ilk toplantının ardından start vererek sahalara döndü.

27 Temmuz 2019 Saat: 15:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.125 kez okunmuştur

İYİ Parti Suadiye de Üye Standı Kurdu
İYİ Parti Suadiye de Üye Standı Kurdu

Suadiye de bulunan Cuma pazarına üyelik standını kuran İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve beraberindeki yönetimi hem yeni üyelikleri gerçekleştirdiler hem de Suadiyeli vatandaşların sorunlarını dinlediler.

STANDA YOĞUN İLGİ

İYİ Parti standına ilginin yoğun olduğunu söyleyen İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, “Gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrasında görev dağılımlarımızı yaparak sahaya indik. Hem üye sayımızı arttırmak hem de vatandaşımızın taleplerini yerinde dinlemek adına çalışmalarımıza Suadiye’den başlattık. Her zaman söylediğimiz gibi biz seçimden seçime meydanlarda göreceğiniz bir siyasi anlayışta hareket etmeyecek her daim halkın yanında olacak, şikayetlerini dinleyecek,  taleplerini alacak ve çözüm noktasında elimizden geleni yapacağımıza söz verdik, vermeye de devam ediyoruz. Suadiye halkına misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyoruz. Katılımcı, demokratik eşit ve özgür siyaset için üye sayısının öneminin farkındayız. Üye çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi. Tamyüksel ve ekibi stand çalışmasının ardından bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑