Siyaset

İYİ PARTİ KARTEPE’DE SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti Kartepe ilçe başkanlığı Uzunçiftik düğün salonunda gerçekleştirdiği toplantı da seçim günü sandıklarda görev yapan müşahitlere teşekkür etti.

11 Nisan 2019 Saat: 12:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 995 kez okunmuştur

İYİ PARTİ KARTEPE’DE SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
İYİ PARTİ KARTEPE’DE SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti Kartepe ilçe başkanlığı Uzunçiftik düğün salonunda gerçekleştirdiği toplantı da seçim günü sandıklarda görev yapan ve seçim kurulu görevlilerine başarılı bir seçim çalışması yaptıklarından dolayı partililerin de katılımıyla teşekkür amacıyla kokteyl düzenledi.
TAMYÜKSEL; İKTİDARIN KIVILCIMI İSTANBUL, ANKARA VE İZMİT İLE ÇAKILMIŞTIR
İyi Parti İl Başkanı Şahbaz Yıldız’ında katıldığı toplantıda doğum günü olan Şanbaz’a ilçe teşkilatı kutlama yapıp Gümüş işlemeli Atatürk Posteri hediye etti. İlçe teşkilatının en kalabalık toplantılarından biri olarak gerçekleşen program da ilk konuşma yapan Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ‘Bu akşam burada toplanmamızın amacı, Partimiz kurulduğundan bugüne emek vermiş tüm gönüldaşlarımıza karşı vefamızı göstermek, herkesle tek tek helalleşerek, kucaklaşabilmek ve gelecek seçimlerin startını hep beraber vermektir. Bu seçimlerde iktidarın kıvılcımı İstanbul, Ankara ve İzmit ile çakılmıştır. İnşallah hep birlikte ilk seçimde Kartepe’yi İYİ’lerin iktidarı ile buluşturacağız’ dedi.
ŞAMBAZ; GELECEK SEÇİMLERE ŞİMDİDEN HAZIRLANACAĞIZ
Tamyüksel’in ardından Kartepe ilçe teşkilatına yönelik konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız bu akşamı organize ederek, siyasi çalışmaların seçim ile son bulmadığını, gelecek seçimlere hazırlık için ve bugüne kadar İYİ Parti’nin başarısının altında büyük emeği olan siz üyelerimize teşekkür etme imkânı yarattığı için Kartepe İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu seçim göstermiştir ki İYİ Parti ve Lideri Meral Akşener 17 senelik bir Siyasi harekete Cesur ve kararlı duruşu ile son vermiş. Türkiye’de bir devrin son bulmasına ve İYİ’lerin gelecekteki iktidarını müjdelemiştir. Gelecek bizimdir, İçiniz rahat olsun Ankara’da aldığımız gibi İstanbul’da da mazbatayı alacağız açıklamalarına yer verdi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑