Spor

İyi Kartepe Gençlik te Sarı Dönemi

İYİ Parti Gençlik Kolları Mustafa Sarı oldu.

2 Ekim 2019 Saat: 18:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 745 kez okunmuştur

İyi Kartepe Gençlik te Sarı Dönemi
İyi Kartepe Gençlik te Sarı Dönemi

İYİ Parti Gençlik Kolları’nda görev değişikliği yaşandı. Kartepe İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden meclis üyeliği nedeni ile istifa eden  Hamit Şirin'den boşalan Kartepe Gençlik Kolları Başkanlık görevine Mustafa Sarı atandı. Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mustafa Sarı’nın Yetki Belgesini, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız verdi. Yıldız; "Atanan kardeşime başarılar diler.. yeni yönetimin ilçemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

"ALLAH YOLUMUZU AÇIK EYLESİN"

Sarı'ya yeni görevinde başarılar dileyen İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ise açıklamasında; "Biz “BİSMİLLAH” diyelim, varsın sonra ki nesiller “ELHAMDULİLLAH” desin.Biz biliriz ki; Yüce Allah tarih boyunca nice azları çok, nice çokları az etti. Değerli Kardeşime başarılar diliyorum. Yeni yönetim önce ilçemize ve partimize tüm memleketimize hayırlı olsun. Elele verip Kartepe'yi daha İYİ'ye götüreceğimize olan inancım tamdır. Allah yolumuzu açık eylesin" dedi.

"KUVAY-İ MİLLİ RUHUYLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ"

Göreve yeni atanan Mustafa Sarı konuşmasında; "Bütün Türk Gençliği’ne söz veriyoruz ki; bizler, geleceğimizi tüm değerlerimizle ortak bir diyaloğun üzerine hep beraber inşa edeceğiz. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, yolumuzu aydınlatan gayemizden, memleket ideallerimizden ve çalışma azmimizden hiç şaşmadan Kuvay-ı Milliye ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑