Sağlık

Güzel Ve Bakımlı olmayı Seven Kadınların Tercihi: BRC Estelife

Cilt Bakımı ve Sağlık Yönetimi mezunu Fatma Burcu Aktı tarafından kurulan BRC Estelife Güzellik Merkezi, bakımlı olmayı seven kadınların uğrak noktası olmaya ediyor.

30 Aralık 2019 Saat: 15:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.017 kez okunmuştur

Güzel Ve Bakımlı olmayı Seven Kadınların Tercihi: BRC Estelife
Güzel Ve Bakımlı olmayı Seven Kadınların Tercihi: BRC Estelife

Alanında uzman kadrosu ve son teknoloji aletleriyle müşterilerine hizmet veren merkezde kalıcı makyaj, buz lazer uygulaması ve cerrahi müdahale olmadan benlerin alınması gibi işlemleri bulabilirsiniz.

Burcu hanım kendinizden bahseder misiniz?

20 Aralık 1983, Düzce doğumluyum. Gazi Üniversitesi Cilt Bakımı Ve Sağlık Yönetimi mezunuyum. Üniversite bittikten sonra Kocaeli’ye yerleştim. Sonrasında Gebze’de özel bir hastanede çalıştım. 2015’te yola tek başıma devam  etmek üzere BRC Estelife Güzellik Merkezi’ni açtım. 3 estetisyen ve ben olmak üzere 4 kişilik bir ekip olarak çalışıyoruz.  

KAŞ İŞLEMİ, UZMAN KİŞİLERE YAPTIRILMALI

Son zamanlarda kadınlar kaşlarına daha fazla ilgi göstermeye başladılar. Kaşla ilgili son trendler nelerdir?

Kaş ifadeyi bence tamamen değiştiriyor. Benim yüzde en çok dikkatimi çeken bölgedir. Herkeste aynı kaşların olmasına karşıyım. Herkesin yüz yapısı farklıdır. Biz burada kişiye özel tasarımlar, provalar yapıp sonrasında işlemlere başlıyoruz. Kişinin yüz hatlarına ve tarzına göre tasarlanmalı. Hatta doğal form çok bozulmamalı uygun olmayan bir kaş kişiyi mutsuz ve yaşlı gösterebilir. Kaş işlemi, muhakkak işinde uzman kişilere yaptırmalı ve iyi araştırmalıdır.

Yaza yaklaşırken yapabileceğimiz güzellik bakım uygulamaları nelerdir?

Cildinizi yaza hazırlarken, derin temizlik ve nem dengesini yaptırmak gerekiyor. En önemli şey cildin nem dengesi ve temizliğidir. Leke ve iz tedavileri uygun ciltte, leke ve iz varsa yaz boyunca kontrol altında tutmak gerekir. Bunun için karbon peeling ve güneş koruyucu önlemleri alıyoruz. Bu tarz agresif bakımları, sonbahar ve kış aylarında da uyguluyoruz.

EN İYİ CİHAZ SOPRANA BUZ LAZER’İ KULLANIYOR

Lazer epilasyonla ilgili kendinize çok güveniyorsunuz. Bunun sebebi nedir?

Cilt bakımı mezunuyum. İşin hem alaylı, hem eğitim bölümünü iyi bildiğimi düşünüyorum. En önemlisi, mezun olduğum günden beri yaşadığım deneyim ve iyi eğitimler. Kullanılan cihazların kalitesi, işimi iyi yapmamdaki en büyük etken. Müşterilerin güzel yorumları ve bizi tavsiye etmeleri doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtı. Biz, işimizde her zaman dürüst olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimin yüzde 90’ı tavsiye üzerine geliyorlar. Benim için en önemli olan müşteri memnuniyeti.  Müşterilerime olmayacak hiçbir şeyin vaadini vermem. Merkezimde dünyanın en iyi cihazı Soprano Ice (buz) Lazer Epilasyon kullanıyorum. FDA onaylıdır. Dört mevsim yapılabilir. Bronz tene dahi ağrısız, acısız, kokusuz ve yanıksız uygulamalar yapıyoruz.  Birçok cihazım var ama favori cihazım lazer epilasyonda Soprano Buz Lazer.

DİKİŞ İZİ OLMADAN TEK SEANSTA BENLERİNİZDEN KURTULUN

BRC Estelife Güzellik Merkezi’nde yapılan hizmetler nelerdir?

Merkezimizde yapılan işlemler başta Soprano Buz Lazer Epilasyon olmak üzere kalıcı makyaj, dövme silme, karbon peeling, kimyasal peeling, solaryum, cilt bakımı, iğneli epilasyon, manikür, pedikür, kalıcı oje, ipek kirpik, dermapen somon, DNA ve birçok kişisel işlemi merkezimizde yapıyoruz.

Cerrahi ve dikiş izi olmadan tek seansta benleri alabiliyoruz. Bu işlem doktor kontrolünde yapılmaktadır. Aynı titizlikle botox işlemi de büyük bir titizlik ile uzman kadromuz ve doktor eşliğinde yapılmaktadır. Botox ve dolgu, estetik ameliyatlarla alakalı, plastik estetik cerrahi danışmanlığı yapıyorum. İki plastik cerrah ile birlikte  çalışıyorum.

 

Instagram: brcestelife

Telefon: 262 323 58 35 /530 161 03 65

Adres: Ömerağa Mah. Pertev Paşa Cad. Saadettin Yalım Apt. Kat:2 Daire: 3 İzmit /KOCAELİ   (Yeni Cuma Eczanesi Üstü)

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑