Güncel

Gözyaşlarına aldırış etmeden yıktılar?

Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Bakırlı Sokakta yaşlı bir çifte ait olan kulübe gözyaşlarına rağmen yıkıldı.

5 Kasım 2019 Saat: 23:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 986 kez okunmuştur

Gözyaşlarına aldırış etmeden yıktılar?
Gözyaşlarına aldırış etmeden yıktılar?

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Bakırlı Sokakta  bulunan, belediyeye ait olan küçük bir arsa da  yaşlı çift hayvanlarının barınması ve yemlerini depolamak için bir kulübe yaptı. Ancak belediye ekipleri yaşlı çifte hayvanları oradan götürmelerini talep ederek, kulübenin tahliyesi için de Cumartesi gününe kadar zaman verdi. 

"ALDIĞIMIZ EMRİ UYGULUYORUZ"

Yaşlı çift, belediyenin uyarısı üzerine hayvanlarını başka bir yere götürdü. Cumartesi gününe kadar süreleri olmasına rağmen, bu sabah bir anda ekipleri karşılarında görünce şok oldular. Belediye ekipleri "Aldığımız emir uyguluyoruz" diyerek yaşlı çifte ait olan barakayı kepçelerle yıktılar.

"YOLU YAPMAYA KEPÇE YOK! YIKMAYA VAR!"

Yıkımı gözyaşları ile izleyen yaşlı adama destek veren sakinler ise; "Yıllardır yapılmayan yolumuz için buraya bir kepçe getiremeyen belediye şimdi yaşlı bir çifte ekmek kapısı olan bir barakayı yıkmak için kepçe gönderiyor inanılır gibi değil. Cumartesi gününe daha 3 gün var. Bu barakanın kime zararı var ki üç gün bile beklenemedi? Yazık değil mi bu yaşlı insanlara? Bu kulübe sanayimizi mi, turizmimizi mi etkiliyor ki bu kadar acele edildi yıkımı için? Şimdi bu insanlar ne yapacaklar?" diyerek serzenişte bulundular.

Yıkım sonrasında, kulübeyi tek başlarına toparlamaya çalışan yaşlı çiftin içler acısı hali ise çevredekileri bir hayli üzdü.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑