Siyaset

Ellibeş'e Kartepe'de büyük ilgi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Kartepe Birlik Otobüs ve Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. İlçede esnaf ve ev ziyaretleri de gerçekleştiren Ellibeş, vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

26 Nisan 2023 Saat: 20:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 407 kez okunmuştur

Ellibeşe Kartepede büyük ilgi
Ellibeş'e Kartepe'de büyük ilgi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Kartepe’yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kartepe Birlik Otobüs ve Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Ellibeş, ilçede esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Ellibeş’e, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın yanı sıra teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

ÖTV MÜJDESİNİ PAYLAŞTI

Kartepe Birlik Otobüs ve Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyu ile paylaştığı müjdeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ellibeş, “Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnaflarımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. Hayırlı uğurlu olsun. Müjdeler ard arda geliyor. 21 yıldır bu ülkede bir çok atılımı gerçekleştiren AK kadrolar olarak milletimize her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin güçlü desteği ile 14 Mayıs’tan sonra çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek, ülkemizi ve milletimizi yeni yatırım, hizmet ve eserlerle buluşturmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑