Siyaset

DP Kartepe de Ahmet Cengiz Başkan

DP Kartepe tek listeyle kongreye gitti

23 Eylül 2019 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 924 kez okunmuştur

DP Kartepe de Ahmet Cengiz Başkan
DP Kartepe de Ahmet Cengiz Başkan

Demokrat Parti Kartepe İlçe Teşkilatının 6’ncı Olağan Kongresinde tek aday olan Ahmet Cengiz yeni başkan seçildi.

Demokrat Parti Kartepe İlçe Teşkilatının geçtiğimiz hafta sonu Olağan Kongresi gerçekleşti. 6’ncısı düzenlenen Olağan Kongre de tek aday olan Ahmet Cengiz başkan seçildi. 86 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 9 kişilik yönetim ve 15 kişilik il delegeleri belirlendi. Kongrede DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül Divan Başkanlığını yaptı.

İYİ PARTİ KARTEPE İLÇE BAŞKANI DA KATILDI

DP İl binasında gerçekleşen kongreye DP İl ve Kongre Başkanı Mustafa Nazlıgül, Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, İzmit İlçe Başkanı İsmail Yazgan, Körfez İlçe Başkanı Cemil Coruh, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve Kartepe İlçe Başkanı adayı Ahmet Cengiz ile partililer katıldı. 

NAZLIGÜL, “KİMSEYLE İTTİFAK YAPMADIK YAPMAYACAĞIZ”

Demokrat Parti seçimlerde kimse ile ittifak yapmamıştır yapmayacaktır sözleriyle konuşmasına başlayan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Biz Cumhur ittifakı veya Millet ittifakı içerisinde yer almadık. Vatandaşımızın karşısına 3’ncü bir seçenek olacağız. Parti olarak yoğun bir çalışma halindeyiz. Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başladık. Ahmet Cengiz gibi vatansever arkadaşlarımızın göreve gelmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Kartepe kış turizmin cenneti olabilecek bir yer. Ahmet kardeşimiz bu konuda önemli bir unsur olacaktır. Kendisinin her daim yanındayız” diye konuştu.

CENGİZ, “AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül'ün ardından konuşan Ahmet Cengiz, “Biz parti olarak ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. AK Parti, CHP ve diğer partilere ziyaretlerimiz olacak. Parti olarak AK Parti ve CHP ile de çalışmalarımız olacaktır ama eleştirilerimizi de dile getireceğiz. Biz kendi çizgimizde ilerleyeceğiz hiçbir çıkar ilişkisinin içinde yer almayacağımız gibi menfaat peşinde de koşmayacağız” ifadelerini kullandı. 

CENGİZ, “ŞUAN İÇİN MEVCUT KİŞİLER İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Cengiz konuşmasının devamında, “DP Kocaeli Kartepe ilçe yönetim kurulunda yer alan Zafer Aktürk, Tuncay Arslan, Haluk Ejderoğlu, İsmail Karaca, Halil İbrahim Nazlıgül, Ziyaettin Tığlıoğlu, Emel Cengiz, Mesut Aşan gibi mevcut arkadaşlarımız ile devam edeceğiz. İlerleyen zamanlarda akademik kariyer noktasında Kartepe için proje sunacak arkadaşlar daha sonra yönetime katılabilir. Ancak şuan için mevcut yönetimle devam edeceğiz. Biz geniş bir ekip ile daha iyi çalışabileceğimizi düşünüyoruz bu yüzden yeni arkadaşlara her daim açığız” dedi.  

DP KARTEPE İLÇE YÖNETİM LİSTESİ

Ahmet Cengiz, Zafer Aktürk, Tuncay Arslan, Haluk Ejderoğlu, İsmail Karaca, Halil İbrahim Nazlıgül, Ziyaettin Tığlıoğlu, Emel Cengiz, Mesut Aşan. 

DP KARTEPE İL KONGRE DELEGELERİ

Ahmet Cengiz, Zafer Aktürk, Ahmet Kerim Kıvanç, Haluk Ejderoğlu, İsmail Karaca, Halil İbrahim Nazlıgül, Ziyaettin Tığluoğlu, Emel Cengiz, Selahattin Satır, Nilay Aktürk, İbrahim Sarı, Musa Övüç, Tuncay Arslan, Mesut Aşan, Erman Şişman.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑