Siyaset

CHP Kartepe’de Kayyum onandı

CHP Kartepe İlçe’ye atanacak olan 5 kişilik kayyum listesi yaklaşık iki hafta önce belli olmuştu. Genel Merkeze gönderilen liste dün yapılan MYK toplantısında onandı.

6 Ağustos 2019 Saat: 14:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 724 kez okunmuştur

CHP Kartepe’de Kayyum onandı
CHP Kartepe’de Kayyum onandı

Yaklaşık bir ay önce CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve yönetim kurulundan 11 kişinin istifa etmesi ile ilçe yönetimi düşmüştü. Yaşanan bu sürecin ardından İl Örgütü ilçeyi 30 gün içerisinde seçime götürecek olan kayyum için çalışma yaptı. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay iki hafta önce İl yönetim Kurulu’nu toplayarak CHP Kartepe’ye atanacak olan 5 kişilik kayyum listesini netleştirdi.  Netleşen liste CHP Genel Merkeze gönderildi. Dün yapılan MYK toplantısında görüşülen CHP Kartepe Kayyum listesi toplantıda onandı.

KAYYUM BAŞKANLIĞINA KADİR HALLAÇ GETİRİLDİ

5 kişiden oluşacak olan kayyumda yer alacak isimleri belirlemek üzere İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Nilay Merttürk, Selim Yıldız, Hasan Akar, Naim Keskin ve Bülent Sarı’yı görevlendirmişti. Yapılan çalışmalar sonucunda belirlenen isimler İl Başkanlığına sunuldu. İl binasında gerçekleşen toplantıda toplantısında belirlenen isimler görüşülerek netleştirildi. CHP Kartepe’yi 30 gün içerisinde seçime götürecek olan kayyum Kadir Hallaç başkanlığında Zekeriya Topal,  Ruhi Eroğlu, Hasan Bayrak ve Erhan Zoboğlu isimlerinden oluşuyor.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑