Siyaset

CHP Delegesi Şok Sözlerle Partiden İstifa Etti!

CHP Kandıra İlçe Delegesi Hüseyin Okumuş, şok sözlerle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Okumuş, “Ben geriye döndüğümde, FETÖ’cüler o partide olmayacaklar” dedi.

29 Ağustos 2019 Saat: 13:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 834 kez okunmuştur

CHP Delegesi Şok Sözlerle Partiden İstifa Etti!
CHP Delegesi Şok Sözlerle Partiden İstifa Etti!

Kandıra siyasetinin tanınan isimlerinden uzun zaman CHP Kandıra örgütü içerisinde siyaset yapan CHP Kandıra İlçe Delegesi Hüseyin Okumuş, şok sözlerle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Okumuş, “Bir gün çok sevdiğim partime tekrar döneceğim fakat adım gibi eminim ki ben geriye döndüğümde bugün sorun yaşadığım FETÖ’cüler, sağcılar ve partiye ihanet edipte şuan yönetim kadrolarında icra makamlarında bulunan ciğeri beş para etmez ahlaksız, kişiliksiz ve karakter yoksunları o partide olmayacaklar” dedi.

 

TEK MÜCADELEM İKTİDAR OLMAK İÇİN

 

“Uzun bir süredir CHP KANDIRA ilçe başkanı ve bazı yöneticilerle sorunlar yaşadığım için çok sevdiğim CHP den e-Devlet yoluyla istifa etmiş bulunmaktayım. Ben bugüne kadar siyaseti ne kendime bir koltuk sağlamak için nede birilerine yakalık yapmak adına yapmadım tek mücadelem CHP’nin hem yerelde hem de genelde iktidar olması içindi”

 

ASALAKLARDAN BİZLERE MİRAS KALMADI

 

“İstifa ettim diye bundan sonraki yaşamımda CHP ye ihanet etme gibi bir lüksüm asla olmayacak yaşadığım sürece CHP den başka bir partiye oy verme gibi bir hataya düşmeyeceğim çünkü CHP beni partiden atmak isteyen koltuk sevdalısı asalaklardan bizlere miras kalmadı CHP bizlere ulu önder M.K ATATÜRK'ün bir emanetidir. Saygılarımla”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑