Siyaset

Büyükşehir’deki kartmatikler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan şefler başta olmak üzere çok sayıda personelin işe giriş-çıkış kartlarını başkaları tarafından kullanıldığı öğrenildi.

16 Ekim 2019 Saat: 16:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 852 kez okunmuştur

Büyükşehir’deki kartmatikler
Büyükşehir’deki kartmatikler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan şefler başta olmak üzere çok sayıda personelin işe giriş-çıkış kartlarını başkaları tarafından kullanılmasından başta birim müdürleri olmak üzere herkesin rahatsız olduğu öğrenildi.

Büyükşehir belediyesinde çalışan bazı personellerin verdiği bilgi göre işe giriş-çıkış kartlarının başkaları tarafından kullanılmasından dolayı çoğu personelin işe gelmeden maaş aldığı ileri sürüldü.

Çalışanlar konuyla ilgili olarak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanlarının yüzde 80’inde bu kart meselesini yapıyor ve biliyor. Ancak bu kart olayının en çok yapıldığı yer park ve bahçeler müdürlüğü.

BERNA ŞİMŞEK GÖZ YUMUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şantiye şefi olan Berna Şimşek bu olayı en çok yapan ve göz yuman kişidir.

Berna Şimşek’in kendisi dahi çaycı olarak çalışan bazı personelin işe giriş-çıkış kartını alıp o çalışanın yıllık izin almadan veya rapor almadan işe geliyor gibi gösteriyor.

Böylece işe gelmeden bu kişiler işe geliyormuş gibi gözüküp maaş alıyorlar.

Yaşanan bu konuyla ilgili olarak birim müdürlerine şikâyetler yapıldı. Yapılan şikâyetlerden sonra bazı yerlere göstermelik kamera takıldı. Ancak çoğu yerler halen daha kamerasız” dediler.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑