Siyaset

Başkan Kocaman’dan Merttürk’e hayırlı olsun ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

1 Kasım 2021 Saat: 19:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 746 kez okunmuştur

Başkan Kocaman’dan Merttürk’e hayırlı olsun ziyareti
Başkan Kocaman’dan Merttürk’e hayırlı olsun ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz ve Meclis Üyeleri Emine Özdemir, Selçuk Kösemen, Ahmet Sağırkaya ile birlikte CHP Kartepe ilçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, İlçe Başkan Yardımcıları Ümit Karamert, Nurcan Kurşunluoğlu, Fulya Kaya, İsmail Akbal, Sibel Bakaç Arslancan,  CHP Kartepe Kadın Kolları Başkanı Ayla Demir, CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Keskin, Meclis Üyeleri Hasan Bayrak, Yakup Kalmuk, Sabri Soyer ve Özlem Çankaya’da hazır bulundu.

‘HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ’

Başkan Nilay Merttürk ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Başkan Kocaman; “Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin, yolunuz açık olsun. İnşallah kol kola, hep beraber, ilçemizin geleceği için çalışacağız. Bu bağlamda da sizlerin desteğini önemsiyoruz. Bizim üzerimize düşen de ne varsa yapmaya hazırız. Önemli olan halkımıza, milletimize hizmet etmektir. Almış olduğunuz görevde başarılı olmanızı diliyorum." dedi.

‘ORTAK PAYDAMIZ KARTEPEMİZ’

Başkan Kocaman’a ve beraberindekilere teşekkür eden CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Merttürk; “Bizler büyük bir aileyiz ve tek derdimiz ilçemize, şehrimize, ülkemize hizmet. Önemli olan halkın bize verdiği iktidar ve muhalefet görevini yerine getirmemiz. Hizmet odaklı çalışacak, hizmet odaklı siyaset yapacağız. Kartepe'ye ne katabiliriz, kentimize nasıl hizmet edebiliriz, bunu önemsiyoruz. İcraatlarınızın takipçisi olacağız, yapıcı eleştirilerimizi yönelteceğiz. Daha iyi nasıl olur onu söyleyeceğiz. Eksik olan yanlış olan bir şey varsa dile getireceğiz ancak eksiği gidermek adına biz de buradayız diyecek, bu doğrultuda projeler, önergeler sunacağız. Her zaman söylediğimiz gibi ortak paydamız Kartepemiz. Kartepemiz’in daha güzel ve yaşanılabilir bir kent olması için çalışacağız. Ortak akıl, birlik ve beraberlik bizim şiarımız olacaktır” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑