Güncel

ARTAŞ TARİHİN DE DEVRİM NİTELİĞİN DE KONGRE

Kocaeli Kartepe Arslanbey de bulunan Arstaş Kooperatif te tarihi kongre gerçekleşti.

22 Eylül 2021 Saat: 21:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 538 kez okunmuştur

ARTAŞ TARİHİN DE DEVRİM NİTELİĞİN DE KONGRE
ARTAŞ TARİHİN DE DEVRİM NİTELİĞİN DE KONGRE

Aslanbey OSB'de 1997 yılında kurulan, 330 üyesi bulunan bulunan ve Kartepenin en hareketli kooperatifi olan S.S. 99 Nolu Aslanbey Tır ve Kamyon Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (ARSTAŞ)ın mâli kongresi Uzunçiftlik Kültür merkezinde Pazar günü gerçekleşti

Arstaş kooperatifinde pandemi sebebiyle geçen yıl yapılamayan mâli kongre yapıldı. Saat 10:30 da başlayan kongre üyelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Arstaş ta yapılan kongrede Gündem maddeleri çoğunluğun oyları ile kabul edildi.

ARSTAŞ TA TARİH GİBİ KONGRE

Arstaş kooperatif de tarih niteliğin de tek adaylı kongre yapıldı. Saat 10:30 da başlayan kongreye üyelerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Arstaş ta yapılan kongre de Mevcut başkan Şükrü Aslan tekrar aday, olarak girerek Arstaş kooperatif in tarihin de bir tarih yazdı. 

BATU MARMARA DA MARKA KOOPERATİF OLDUK

Kooperatif Yönetimin de başkan yardımcısı olan Zeki Batu yaptığı konuşmada dün den bugüne Arstaş Kooperatifin bir marka haline geldiğini söyledi. Batu; Bu kooperatif hepimizin kooperatifimize sahip çıkalım çünkü burası hepimizin ekmek teknesi burası batarsa hep beraber batarız, burası kalkınırsa hep beraber kalkınırız diyerek üyelere birlik ve bütünlüğümüzü daima koruyalım dedi. Zeki Batu ayrıca Kooperatif te yapılan son bir yıldaki hizmetleri açıklayarak Arstaş Kooperatifin marmarada bir yılda bir numara olduğunu söyledi. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑