Spor

Arslanbey Organize Sanayispor'da Nuri Batu Dönemi

Arslanbey Organize Sanayispor'da Kongre Heyecanı Yaşandı

1 Mayıs 2023 Saat: 22:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 708 kez okunmuştur

Arslanbey Organize Sanayisporda Nuri Batu Dönemi
Arslanbey Organize Sanayispor'da Nuri Batu Dönemi

İlimizin köklü kulüplerinden Süper Lig temsilcisi Arslanbey Organize Sanayispor Kulübünde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile mevcut başkan Şükrü Aslan görevini iş insanı Nuri Batu'ya devretti.

Kongreye Katılım Çok Yüksek Oldu


Kartepe Kulüpler Birliği başkanı Mevlüt Ağra,Şirinspor Kulüp Başkanı Hasan Cebeci, Balabansporu temsilen doktor Veyis Dizdaroğlu, Şevkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut, Arslanbey Organize Sanayispor eski Kulüp Başkanı Şükrü Aslan ile bordo mavili ekipte yönetici ve futbolcu olarak emek veren eski ve yeni isimler ile birlikte çok sayıda mahalle halkı kongreyi baştan sona büyük bir ilgiyle takip etti.


Gündem maddelerinin oylanmasının ardından gelecekte yapılacak çalışmalar ele alındı.Üyeler söz alıp düşüncelerini dile getirdiler.


Eski başkan Şükrü Aslan yaptığı konuşmada "3 yıl boyunca büyük emekler verdik.Gönül rahatlığı ile görevimi Nuri kardeşime devrediyorum.Maddi ve manevi hertürlü desteğim devam edecek" dedi.

Üyelerin büyük teveccühü ile başkan seçilen Nuri Batu yaptığı konuşmada tüm üyelere teşekkür etti.Başta altyapı ve tesisleşme olmak üzere önemli görevlerin kendilerini beklediğini, 3 yıl içerisinde salon sporları da dahil pekçok çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.


Başkan Nuri Batu ve Yönetim Kurulu ayağının tozu ile birlikte kongrenin hemen ardından kulübün eski oyuncusu ve mahallenin sevilen gençlerinden Kerim Şahin 'in sünnet cemiyetine katılıp tebriklerini iletip mutluluğuna ortak oldular.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑