Güncel

Arslan, “Bunları Allah’a havale ediyorum”

Arslan, Tamamen karalama kampanyası. Bunları Allah’a havale ediyorum” dedi.

13 Ocak 2020 Saat: 21:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 742 kez okunmuştur

Arslan, “Bunları Allah’a havale ediyorum”
Arslan, “Bunları Allah’a havale ediyorum”

Geçtiğimiz hafta ilimizde faaliyet gösteren bir internet sitesi ve gazetesinde Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan hakkında “Bu Müdürü Kim Koruyor” diye haber yapılmış, Arslan hakkında birçok şikayetin olduğu söylenmişti. Bu haberin ardından İl Sağlık Müdürlüğü Dr. Harun Arslan hakkında idari soruşturma açıldığını duyurdu. Yaşanan bu olayların ardından görüştüğümüz Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan gazetemize açıklamalarda bulundu.

MAKAM MEVKİ SEVDAMIZ HİÇ OLMADI

Haber içerisinde bahsi geçen konuların tamamen karalama kampanyası olduğunu dile getiren Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan, Bu konular tamamen asılsız, iftira ve karalama kampanyasıdır. Bizim her zaman tek derdimiz Kartepemize daha güzel işler yapmak, daha iyi hizmet etmek oldu. İş yapan emek veren tüm çalışanlarımız başımızın tacıdır. Ama işini yapmayana da hiç müsama göstermedik. Makam mevki sevdamız hiç olmadı. Bu güne kadar kimseye müdür sıfatını kullanmadım. Hiçbir personelime emrivaki yapmadım” diye konuştu.

ÇİĞ SÜT İÇMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞIRSIN

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açılan idari soruşturma hakkında konuşan Arslan “İdari soruşturma başlatılması bize bir rahatsızlık vermedi. Çünkü, kamuoyu vicdanında ve devletin nezdinde araştırılıp bir şey olmadığının görülmesi bizi daha çok memnun edecektir. Çiğ süt içmedik ki karnımız ağırsın. Bu karalama kampanyasını yapanları Allah’a havale ediyorum”  ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑