Siyaset

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BOYRAZ´DAN BAŞKAN KOCAMAN´A ZİYARET

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti.

7 Ekim 2019 Saat: 17:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 621 kez okunmuştur

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BOYRAZ´DAN BAŞKAN KOCAMAN´A ZİYARET
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BOYRAZ´DAN BAŞKAN KOCAMAN´A ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ı önce makamında ağırlarken, Kartepe’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karşılıklı hediyeleşme sonrasında Belediye Başkanı Kocaman, Milletvekili Boyraz’a Ormanya’yı gezdirdi.

ÇOK DEĞERLİ YATIRIM

Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya'da Kartepelilerle selamlaşarak sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz istek ve görüşleri dinlediler. AK Parti İstanbul Milletvekili Boyraz “Bölgeye kazandırılan bu yatırım önemli kış turizm destinasyonlarımızdan biri olan Kartepe’ye ve Kocaeli’ye değer kattığını ifade ederek “Sanayi kenti olarak anılan Kocaeli ilimizde böylesine değerli ve özel yatırımları görmek çok sevindirici. Burada sohbet ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyeti, mutluluğu yüzlerinden okunmaktadır” şeklinde konuştu.   

KARTEPE’NİN KEŞFEDİLECEK GÜZELLİĞİ ÇOK

Kartepe İlçe’nin sadece Kocaeli’nin değil, ülkemizin nadide lokasyonlarından biri. Keşfedilecek çok güzelliği var. Büyükşehir ve Kartepe Belediye Başkanlarımızın dokunuşları ile kısa sürede turizm alanında çok ses getirecek projeler yapılacağına inanıyorum. Bizlerde gerektiği noktada desteğe her zaman hazırız. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑