Eğitim

ADD, den Suadiye okuluna İmalı Atatürk büstü

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl öncülüğünde başlatılan ilkokul öğrencilerini ‘Ata’ları ile buluşturma projesi Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nda başladı.

10 Ekim 2018 Saat: 15:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.683 kez okunmuştur

ADD, den Suadiye okuluna İmalı Atatürk büstü
ADD, den Suadiye okuluna İmalı Atatürk büstü

Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi Başkan Taylan Bingöl önderliğinde ilkokul öğrencilerini ‘Ata’ları ile buluşturma projesi kapsamında Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nda çalışma yaptı. Okulda eksik bulunan Atatürk Büstü tamamlandı. Ayrıca kütüphane ve zekâ oyunları sınıfı da ADD Kocaeli şubesi tarafından yaptırılacak. Konuyla ilgili konuşan Başkan Taylan Bingöl, “Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi olarak çalışmalarımıza köy okullarında da devam ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın Ata’ları ile buluşturma projelerimiz kapsamında seçtiğimiz pilot okullardan birisi olan Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nda, onarım ve iyileştirme faaliyetimizin ilk etabını tamamlamış bulunuyoruz. Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu yeni atanan idealist ve özverili müdürü Sedat Sadık Tezcan’ın girişimleri doğrultusunda başlatılan çalışmada okulun eksikleri belirlenmiştir. Okulu’nun eksiklerinden birisi olan Atatürk Büstü, ADD Kocaeli Şubesi ve iş insanı Ulaş Erenkaya işbirliği ile tamamlamıştır” ifadelerini kullandı.

ATATÜRKÇÜ BİREYLER YETİŞTİRMEK
Sözlerinin devamında Bingöl şu ifadelere yer verdi: “Şubemizin pilot köy okullarından, Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu’nun eksiklerinden kütüphane ve zekâ oyunları sınıfı için de şubemiz harekete geçerek etaplar halinde bu eksiklikleri gidermek adına çalışmalarına devam etmektedir. ADD Kocaeli Şubesi olarak görüyoruz ki içinde bulunduğumuz dönem bizlere, Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi besleyen her bireye ulaşma görevi veriyor. Şubemiz hedef edindiği bu amaç doğrultusunda, köy okullarında ücretsiz olarak dağıtılmak adına binlerce Nutuk ve Atatürk’lü boyama kitabı hazırlamıştır. Amacımız yeni nesli Atatürk ile buluşturup topluma, Atatürkçü ilke ve devrimlerle donatılmış bireyler kazandırmaktır. Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubesi yakın zamanda ezber bozan, çözüme yönelik işlevsel ve Kemalist eylemlerine devam edecektir”

ADD, köy okuluna Atatürk büstü yaptırdı

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑